Spent før Molde-kampen: – Vi møter et lag med høye ambisjoner – Storhamar

Spent før Molde-kampen: – Vi møter et lag med høye ambisjoner

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen forventer en skikkelig fartsfylt kamp mot Molde onsdag kveld.

Molde slo Aker 38-25 i seriepremieren, mens Storhamar vant 29-26 borte mot Byåsen. Onsdag klokken 19.15 møtes lagene i Boligpartner Arena. Kenneth Gabrielsen er helt sikker på det blir skikkelig fart fra begge lag.

– Vi møter et lag med høye ambisjoner. De er ute etter sin første medalje i seriesammenheng. Molde er et veldig godt lag og er kapable til å kjempe i toppen med det mannskapet de har. De har spisskompetanse i de spillerne som dro lasset i fjor, og har hatt en veldig god oppkjøring. Det er ikke så stor forskjell fra fjorårets lag, men de har mer bredde og mer å gå på, sier Kenneth Gabrielsen.

Han var fornøyd etter at Storhamar slo tilbake etter å ha kommet skjevt ut i førsteomgangen mot Byåsen søndag.

– Vi er fornøyd med å vinne en tøff kamp i Trondheim. Vi viste karakter da vi etter hvert klarte å få kampen inn i et brukbart spor etter at vi ikke var helt på plass fra start. Det var fint vi fikk en tøff kamp, det er ingen ulempe i starten. Det er greit med en tidlig reality check, sier Gabrielsen.

Nøkkelfakta om Molde:
Molde har tatt to fjerdeplasser på rad. Tor Odvar Moens elever er for første gang direkte kvalifisert inn i gruppespillet i European League. Fjorårets toppscorer Christine Karlsen Alver er hentet fra Fana. De har også ny venstrekant i Rikke Øyerhamn fra Tertnes, ny skuddstyrke i Celina Vatne fra Flint og en flott venstrearm i Johanne Halseth Nypan fra Byåsen. Totalt ser dette bra ut hvis Thale Rushfeldt Deila og Mona Obaidli fortsetter sin utvikling.

Nye spillere:

  • Christine Karlsen Alver – Fana
  • Rikke Øyerhamn Larsen – Tertnes
  • Celina Vatne – Flint
  • Johanne Halseth Nypan – Byåsen
  • Helene Voss Sanner – Larvik
  • Mie Bløegen Stensrud – LFH09

Spillere i avgang:

  • Julie Lygren – lagt opp
  • Elke Karsten – Bourge De Peage
  • Sofie Rakvåg Roald – lagt opp

Hovedtrener: Tor Odvar Moen (fra 2020)