Vant dramatisk seriepremiere: – En særdeles tøff kamp – Storhamar

Vant dramatisk seriepremiere: – En særdeles tøff kamp

(Byåsen – Storhamar 26 – 29) Storhamar kunne reise hjem til Hamar med to poeng etter en nervepirrende serieåpning mot Byåsen.

Storhamar fikk en tung start på matchen. Hjemmelaget ledet 6-2 etter seks minutter. Etter 17 minutter ledet hjemmelaget 11-9. Så rykket Byåsen fra igjen og ledet 16-11 23 minutter ut i omgangen. Storhamar spiste seg gradvis innpå og ved pause ledet trønderne 17-16.

TIDLIG TIMEOUT: Storhamar tok seg en prat på stillingen 6-2 til Byåsen.

Andreomgangen ble også jevn. 10 minutter ut i omgangen var Storhamar i føringen for første gang i kampen, da de tok ledelsen 21-20.

Etter nervepirrende sluttminutter kunne Storhamar dra i land to poeng.

– Jeg er fornøyd med at vi vinner selvsagt. Det var en særdeles tøff kamp. Vi møtte et godt lag som satte oss på mange prøver i starten av kampen. Vi hadde altfor lite energi og ble spilt ut gang på gang. Byåsen straffa oss på de enkleste ting, og vi hang ikke sammen. Det var få dueller, Byåsen fikk frie tøyler og scoret mange mål, sier Kenneth Gabrielsen.

– Etter en rotete og stakkato førsteomgang kom vi mer inn i det etter hvert. I andreomgang fikk vi mer orden bak. Olivia kom inn og hadde en rå attitude. Vi sto bedre bakover. Det Byåsen lyktes med før pause klarte vi å stå imot etter pause. I fjor lå vi under 1-9 borte mot Larvik og snudde det etter pause. Vi klarte å få orden på det nå også mot et Byåsen-lag som var noen knepp vassere enn Larvik. Men som jeg sa før kampen, her teller ikke stilkarakterer. Jeg er fornøyd med to poeng, sier Gabrielsen.

SOLID KAMP: Guro Nestaker.

P.S: Onsdag kommer Molde til Boligpartner Arena. Kampstart 19.15. Billetter finner du i appen.

KAMPFAKTA:
Byåsen – Storhamar 26-29 (17-16)
Rema 1000-ligaen:
Storhamar: Eli Marie Raasok, Sofie Ege Grønlund – Susanne Liberg Amundsen, Ane Høgseth 2, Elinore Johansson 2, Maja Jakobsen 6, Kristin Venn 5, Tina Abdulla 2, Monika Bruce, Olivia Løfqvist 1, Line Ellertsen 1, Anna Jakobsen, Anniken Obaidli 5, Guro Nestaker 5
Toppscorer Byåsen: Kjerstin Boge Solås 8
Dommere: Leif Sundet og Eskil Braseth
Utvisninger: Byåsen 4×2 min, Storhamar 2×2 min
Tilskuere: 150 i Kolstad Arena