– Legger vekk alt av stilkarakterer hjemme og reiser til Trondheim for å vinne – Storhamar

– Legger vekk alt av stilkarakterer hjemme og reiser til Trondheim for å vinne

– Det er alltid noe spesielt med seriestart, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen. Klokken 17.00 i ettermiddag serieåpner Storhamar borte mot Byåsen.

– Det er alltid en vanskelig å vite hvor man står når det er seriestart. Som regel blir man enten overrasket over at det flyter bedre enn man trodde, eller så blir man overrasket over at det lugger noe ekstremt. Det kan være en spiller som har vært god i oppkjøringen som plutselig ikke har dagen, eller det kan en spiller som har slitt i oppkjøringen som banker til. Det er alltid noe spesielt med seriestart, sier Kenneth Gabrielsen.

Les også: Billetter til Champions League kjøper du her

Lørdag hadde Storhamar sin siste trening før ettermiddagens serieåpning mot Byåsen i Kolstad Arena. Kampstart er klokken 17.00, og du kan se kampen på TV2 Play.

En ting som er sikkert er at vi reiser til Trondheim for å vinne, og vi legger vekk alt av stilkarakterer. Det viktigste for oss er å ha ekstremt fokus på egne ferdigheter.

Kenneth Gabrielsen
SERIESTART: Storhamar spiller borte mot Byåsen kl. 17.00 i dag.

Storhamar slo Byåsen 39-29 i Skjærgårdslekene i august. Trønderne har noen nye spillere siden i fjor. Blant annet Maria Hjertner som har vært noen sesonger i København, Janne Eklo er hentet fra Aker – og Lone Sandvik som har spilt for Storhamar noen sesonger er tilbake hos trønderne.

– Vi vet vi møter et Byåsen-lag som er godt organisert og som har klassespillere på flere plasser. Vi må virkelig møte opp på jobb for å ta med oss poeng derfra, sier Kenneth.

es også: Billetter til onsdagens hjemmekamp mot Molde er lagt ut

Etter søndagens kamp mot Byåsen er det hjemmekamp mot Molde onsdag – deretter skal Storhamar til Frankrike og møte Metz i det som blir klubbens aller første kamp i Champions League.

– Det blir en veldig spennende sesong. Det blir tøft i kampen, og vi gleder oss over at det er mange kamper. Det viktigste for oss er å slåss i toppen. Vi skal være med på tre arenaer, Champions League, NM og seriespill. Så det blir viktig å holde tunga rett i munnen, sier Storhamar-treneren.