Solid bortekamp av Storhamar – vant 33-20 mot Romerike: – Vi fikk kontroll på kampen tidlig – Storhamar

Solid bortekamp av Storhamar – vant 33-20 mot Romerike: – Vi fikk kontroll på kampen tidlig

(Romerike – Storhamar 20-33) Storhamar leverte en meget god bortekamp mot Romerike onsdag og kunne reise hjem til Hamar med to poeng i bagasjen.

Storhamar startet kampen bra og ledet tidlig 6-3. Midtveis i førsteomgang ledet Storhamar 10-5, og ved pause var det 18-10 til de gule og blå fra Hamar.

Storhamar åpnet også solid etter pause og leder 23-12 ti minutter ut i andreomgang. Storhamar fikk det til å stemme godt både bakover og fremover på banen, og ti minutter før slutt ledet de 29-16. Storhamar vant kampen 33-20.

– En fin kamp, synes jeg. Vi kom fint i gang og fikk kontroll på kampen tidlig. Det var deilig. Kampen var litt lik som mot Larvik. Men der var vi ikke kyniske nok til å drepe kampen. Det klarte vi nå mot Romerike. Det er positivt å ta med seg to brukbare omganger. Spillerne leverte en god prestasjon, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

FORNØYD: Tina Abdulla, Mia Zschocke og resten av Storhamar gjorde jobben sin borte mot Romerike.

Det ble også spilt to andre kamper i Rema 1000-ligaen i kveld. Vipers spilte borte mot Fana og vant 31-25, mens Sola slo Molde 29-22 på bortebane.

Neste kamp for Storhamar er lørdagens Champions League-kamp borte mot Lokomotiva Zagreb.

– Den skal vi begynne å tenke på i morra. Vi må levere en god prestasjon for å vinne den kampen. Alt gikk på skinner mot dem hjemme, men Zagreb er et helt annet lag på sin hjemmebane. Det er stor forskjell. Vi må opp ett nivå for å få med oss poeng, sier Gabrielsen.

Neste hjemmekamp i Rema 1000-ligaen er onsdag 8. februar hjemme mot Volda. Søndag 12. februar er det siste hjemmekamp i gruppespillet i Champions League. Da kommer det franske topplaget Metz til Hamar.

Billetter finner du på hjemmesiden eller i appen.

KAMPFAKTA:
Romerike – Storhamar 20-33 (10-18)
Seriekamp Rema 1000-ligaen:

Storhamar: Sofie Ege Grønlund, Eli Marie Raasok- Susanne L. Amundsen, Marthine Svendsberget, Ane C. Høgseth 2, Elinore Johansson 1, Maja Jakobsen 2, Kristin Venn 7, Tina Abdulla 6, Olivia Löfqvist 2, Line Ellertsen 2, Moa Fredriksson, Anniken Obaidli 3, Mia Zschocke 3, Guro Nestaker 5, Anna K. Jacobsen
Toppscorer Romerike: Maja Muri 9
Dommere: Morten Isachsen og Ronny André Hell
Utvisninger: Romerike 1×2 min, Storhamar 1×2 min
Tilskuere: 755 i Skedsmohallen