Dette er Storhamars nye styreleder – Storhamar

Dette er Storhamars nye styreleder

Vegard Strøm er ny styreleder i Storhamar Håndball Elite.

Artikkelen sponses av:

Strøm tar over etter Øystein Holtet som takket for seg på kveldens årsmøte, etter å ha ledet klubben i åtte år.

Strøm har vært nestleder i klubben i åtte år. Disse får han med seg i styret: Nestleder: Eskil Ervik, styremedlemmer: Inga Hoberg Sørensen (ny), Gaute Skinnehaugen (ny) og Sigrid Narmo (ny).

– Dette blir spennende, sier Vegard Strøm.

– For det første takker jeg for tilliten. Jeg har vært med som nestleder i åtte år og vært med på reisen klubben har gjort så langt – og vet jeg overtar en ordentlig og ryddig klubb. Den økonomiske situasjonen er under kontroll. Nå skal vi videre. Vi skal jobbe for et større engasjement og entusiasme rundt klubben. Vi i det nye styret skal sette oss ned og legge overordna føringer for å nå ut til et større publikum. Nå er lillesøster blitt stor. Storhamar har vært en liten klubb i Hamar, men nå er den blitt stor og spiller i Champions League. Nå er vi den 12. beste klubben i Europa, sier Vegard Strøm.

– Det nye styret har en sammensetning som favner vidt. Den yngste er under 30, og den eldste er over 60. Gaute (Skinnehaugen) representerer frivilligheten. Han har vært i klubben og rundt klubben i over 20 år, Eskil (Ervik) er rektor ved Wang Toppidrett, Sigrid (Narmo) er en av byens fremtredende næringslivsledere og har vist gode resultater, mens Inga (Hoberg Sørensen) er under 30 og jobber i BDO, sier Vegard Strøm, som vokste opp på Storhamar og har et stort hjerte for Storhamar-håndballen.

Årsresultatet ble på 2.764 kroner. Klubben har 2 012 202 kroner i positiv egenkapital.

SUPERDUO: Vegard Strøm og Øystein Holtet har begge vært i Storhamar i mange år. Nå tar Strøm over som styreleder etter Holtet.

– Noen bedre løsning tror jeg ikke det er mulig å få til. Vegard har vært med på hele reisen sammen med Øystein og en knippe andre mennesker. Så det skaper en god trygget og ikke minst ekstremt gode forutsetninger for videre utvikling, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Etter åtte år som styreleder har Storhamar Håndball Elite en stor plass i mitt hjerte. Klubben har vært en svært viktig del av livet mitt siden 2011. Det overordnede ansvaret overlater jeg nå til andre, men jeg vil alltid stille meg til disposisjon for klubben dersom det er noe jeg kan bidra med. Spesielt som ambassadør på markedssiden. Olrudgruppen vil fortsatt være en betydelig sponsor, og jeg vil fortsatt å være en lidenskapelig supporter – om enn noe rampete og høylytt til tider. Uten lidenskap og engasjement ville idretten vært kjedelig og grå, sa Øystein Holtet før han gikk av som styreleder.