Kenneth før sluttspill-kvartfinalen: – Det er alltid litt spenning i det – Storhamar

Kenneth før sluttspill-kvartfinalen: – Det er alltid litt spenning i det

Onsdag er det endelig kamp igjen. Fredrikstad kommer til Boligpartner Arena i første kamp i kvartfinalen i sluttspillet.

Artikkelen sponses av:

Kvartfinalen spilles best av tre kamper. Storhamar åpner med hjemmekamp. Kamp nummer to spilles i Fredrikstad søndag.

– Det er første kamp i sluttspillet etter en lengre periode uten kamper Så det er alltid litt ekstra spenning i det. Vi har hatt en gjeng sulten og meget dedikerte spillere på trening etter påske så det gir en god følelse og vi gleder oss alle sammen å ta i mot Fredrikstad til første sluttspillkamp, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Les også: Ada (16) trente med elitelaget: – Jeg ble egentlig bare sjokkert

– Hvilke Fredrikstad-spillere må dere se opp for?

– Det er mye bra hos Fredrikstad. For å nevne noe så har de to meget gode målvakter.  En Frida Brandu Andersen som allerede har et meget høyt toppnivå. Ellers er det flere spillere hos Fredrikstad som kommer til å prege Norsk håndball de neste årene.

SPENT: Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen ser frem til at sluttspillet starter etter noen uker uten kamper.

– Hvordan er ståa på skadefronten i Storhamar?

– Alle lag har alltid et ønske om å ha sine aller beste spillere tilgjengelig på slutten av sesongen  Der er da det meste blir avgjort. Ståa hos oss er ikke helt der denne sesongen. Vi stiller svekket på papiret. Uten å gå helt i dybden på det på nåværende tidspunkt. Uansett hvem spillere vi har tilgjengelig så legger vi fokuset på hva vi kan få gjort noe med. Ergo vi stiller med 14 spillere inn i sluttspillet og det er de vi har tilgjengelig og det skal vi klare å få mye ut av, svarer Kenneth Gabrielsen.

– Hvor viktig er sluttspillet for dere?

– Selvfølgelig viktig Det er det eneste som gjenstår av sesongen. Vi ønsker selvfølgelig å sette oss i posisjon til å kjempe om alle titler i Norge. Det betyr at vi må nå en finale. Da først er vi posisjon til å kjempe om en tittel. Når det er sagt for vi først legge fokuset på kvartfinale kampene mot Fredrikstad. Er vi flinke der – så er det semifinale, sier Gabrielsen.

Onsdag kl. 18.00: Storhamar – Fredrikstad. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden.