Storhamar klare for semifinale etter solid kamp mot Fredrikstad – Storhamar

Storhamar klare for semifinale etter solid kamp mot Fredrikstad

(Fredrikstad – Storhamar 24-37) Storhamar leverte en god match mot Fredrikstad og er klare for sluttspillsemifinale.

Storhamar ledet 8-5 etter 11 minutter. 18 minutter ut i omgangen ledet Hamar-laget 13-7, så nærmet Fredrikstad seg noe, og etter 24 minutter leder Storhamar med tre, 15-12. Ved pause ledet Anniken Obaidli & Co. 17-13.

Etter pause satte Storhamar fart og var i ledelsen 23-15 ni minutter ut i omgangen. Ved halvspilt andreomgang ledet Storhamar 26-17, og sluttresultatet ble altså 37-24 til Storhamar. Dermed er de klare for semifinale.

– Jeg er fornøyd. Det var en fin gjennomkjøring. Det vi var litt svake på da vi møtte Fredrikstad onsdag, var vi bedre på i dag. Vi gjorde mye bra, men litt overraskende at vi ikke scoret flere mål i førsteomgangen. I andreomgang hadde vi et veldig trykk, der vi gjorde det vi skulle. Vi løste 5:1-forsvaret deres på en veldig god måte og spilte oss til sjanser. Det er noe småtteri vi må ordne opp i, så blir vi enda vassere. Spillerne leverte på alle posisjoner. Nå er det bare å se frem mot semifinalen og en god treningsuke før det, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Sola, Larvik og Vipers er de tre andre lagene som er klare for semifinale. Motstander er foreløpig ikke klar.

– Jeg bryr meg ikke så mye om hvem vi møter. Det er en stor mulighet for at vi møter Sola, og de har litt taket på oss, sier Gabrielsen.