Storhamar slo Follo 38-26: – Det er vanvittig høy moral i laget – Storhamar

Storhamar slo Follo 38-26: – Det er vanvittig høy moral i laget

(Storhamar – Follo 38-26) Storhamar slo Follo med 12 mål i tirsdagens treningskamp i Svelvik.

Storhamar ledet 16-14 ved pause etter en jevnspilt førsteomgang. Storhamar, som nylig slo Byåsen 35-23, leverte en variabel førsteomgang i Strømmhallen i Svelvik, der Storhamar er på treningsleir denne uken.

Etter pause ble det langt mer sving over sakene. Fire minutter ut i andreomgangen ledet Storhamar 22-16. Storhamar skrudde opp tempoet, leverte mye bra spill og vant 38-26.

– Mye fint i perioder. En noe ruskete førsteomgang, da først og fremst forsvarsmessig. Avslutningsmessig var det også mye rusk. Det er veldig mye vilje i den gjengen her. I andreomgang ble det litt bedre, sier Kenneth.

– Hva er du mest fornøyd med?

– Forsvarsspillet til dels i andreomgang, da begynner vi å treffe litt på grunnprinsippene våre, så det ser fint ut. Så synes jeg vi får drilla en del på diverse kombinasjoner i angrep. I starten av andreomgang synes jeg vi spilte veldig god angrepshåndball.

– Noen spillere som overraska positivt i dag?

– Ingeborg Monné igjen da. Hun ser ut som a har spilt i eliteserien i ti år, så det er jo gøy det. Fortsetter hun sånn, får hun en kjempeutvikling utover i sesongen. Ellers er det fint, det er gøy å se de kvikner til etter pause. Det er en vanvittig høy moral i laget. De liker ikke å være dårlig for lenge, det er positivt, sier Kenneth Gabrielsen.

FORNØYD: Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen synes laget hevet seg etter pause mot Follo tirsdag.

Mia Solberg Svele var ute med vondt i halsen i slutten av forrige uke og så tirsdagens kamp mot Follo fra sidelinjen. Hun synes det var mye bra spill.

– Ja, det synes jeg. Jeg synes Follo kom med et sykt trykk i førsteomgang, og de fikk scoret noen enkle mål. De fikk scoret noen enkle mål utenfra. Men i andreomgang får vi satt opp en ekstrem kontra og tempo i angrep som gjør at vi scorer veldig mange mål. Vi slipper inn mindre, og det gjør at forskjellen blir litt større.

– Det er første kampen du ser laget fra sidelinjen, hva synes du?

– Jeg gleder meg veldig til å kunne spille med alle sammen, og jeg synes det ser veldig bra ut. Jeg liker måten vi spiller på, og det tempoet som er i laget. Jeg gleder meg bare til i morgen, hvor jeg forhåpentligvis får spille litt, sier Mia.P.S: Storhamar skal spille to treningskamper til denne uken. Onsdag er det match mot Molde i Larvik. Og torsdag mot svenske Sävehof i Strømmhallen.

KAMPFAKTA
Storhamar – Follo 38-26 (16-14)
Treningskamp.
Storhamars lag: Olivia Lykke Nygaard, Eli Marie Raasok – Anniken Obaidli 9, Ingeborg Storbæk Monné 5, Tonje Enkerud 5, Tina Abdulla 5, Line Ellertsen 4, Mathilde Rivas-Toft 4, Ane Cecilie Høgseth 2, Olivia Lofqvist 2, Anna Jacobsen 1, Susanne Liberg Amundsen 1.