– Blir det bedre enn forrige seriekamp, skal Follo være fryktelig gode hvis de skal ta poeng – Storhamar

– Blir det bedre enn forrige seriekamp, skal Follo være fryktelig gode hvis de skal ta poeng

Onsdag kommer Follo på besøk, Storhamar jakter sesongens fjerde strake seier i Rema 1000-ligaen.

– Hvordan er ståa, Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen?

– Den er fin, vi har da hatt meget god tid til å forberede oss inn mot onsdagens kamp mot Follo. Vi hadde jo en NM-kamp forrige onsdag så det er 10 dager siden vi spilte en seriekamp. Så det er forholdvis lenge. Særdeles imponert over alle spillere i NM-kampen mot Kjelsås. At vi scorer 54 mål, sier litt om riktig fokus og profesjonalitet. Vi har bevart fokuset gjennom de siste øktene. Så kan vel ikke si annet enn at vi burde glede oss til kamp. Er 100 prosent sikker på at vi alle er fast bestemt på at vi skal gjøre en bedre hjemmekamp enn vi gjorde sist mot Oppsal. Der var det en del rot og tull som ikke vi skal ha i laget. Vi vant kampen med mange mål. Uavhengig av det, var ikke prestasjonene helt der vi ønsket. Vi legger listen høyt og setter kravene til oss selv deretter, sier Kenneth Gabrielsen.

– Hva blir viktig for å slå Follo?

– Det blir jo et forholdsvis kjedelig svar. Vi er veldig klar over styrkene til Follo og de må vi sørge for å svekke dem ganske kraftig. Så forsvars- og målvaktspillet er helt vesentlig her. Struktur og disiplin i alle faser må alltid være på plass for å vinne kamper. Vi har fortsatt mye å jobbe med – så det blir mye fokus på eget spill. Blir det bedre enn forrige seriekamp, skal Follo være fryktelig gode hvis de skal ta poeng, svarer Kenneth.

HJEMMEKAMP: Kenneth Gabrielsen og Storhamar får besøk av Follo onsdag klokken 18.00.

– Hva særpreger årets Follo-lag?

– Et målvaktteam som kan vinne kamper for dem. Meget godt angrepsspill med gode variasjon. Noen enkeltspillere som virkelig fått vist seg frem i starten av sesongen. For å nevne noen så var en av bakspillerne stor i kampen mot Tertnes Mirela Gjikokaj med 13 scoringer i tillegg skapte hun ekstremt mye gjennom hele kampen. Alt i alt har Follo et fint lag, i tillegg har de noen meget gode spillere fortsatt ute i Jeanett Kristiansen , Tilde Alræk og Louise Engstrøm, sier Gabrielsen.

Onsdagens møte med Follo byr på et gjensyn med Gabrielsens datter og tidligere Storhamar-spiller Andrea Gabrielsen.

– Spesielt å møte dattera di i en eliteseriekamp?

– Nei, jeg vil ikke si det. Det er litt før og etter kamp. Under kampen er det ikke stort av fokus på det, svarer Kenneth.