Guro før kveldens kamp mot Kjelsås: – NM betyr veldig mye for oss – Storhamar

Guro før kveldens kamp mot Kjelsås: – NM betyr veldig mye for oss

Guro Nestaker sier NM er viktig for Storhamar I kveld er det duket for 3. runde i NM borte mot 1. divisjonslaget Kjelsås.

Storhamar går rett inn i 3. runde i NM og spiller borte mot Oslo-laget i Kjelsåshallen klokken 18.15 i kveld.

– Jeg skal være helt ærlig å si at jeg ikke vet så altfor mye om Kjelsås, jeg vet at de er nyopprykket, sier Guro Nestaker om kveldens 1. divisjonsmotstander.

Kjelsås har spilt to kamper i serien. Først ble det tap 20-41 mot Volda, deretter ble det seier 31-25 mot Bækkelaget.

– NM betyr veldig mye for oss, det er vinn eller forsvinn som gjør det kjempegøy, sier Guro Nestaker.

Storhamar har gjort unna tre seriekamper så langt og vunnet samtlige. Først ble det seier 38-20 i seriepremieren borte mot Romerike. Deretter ble det seier 34-24 hjemme mot Oppsal, og nå sist vant Storhamar 39-23 borte mot Fredrikstad.

– Hvordan vil du oppsummere plusser og minuser etter de tre første seriekampene?

– Først og fremst vil jeg si at vi har flere plusser enn minuser. Jeg syntes vi har veldig fin fart, aggressivt forsvar og spillere som vil mye. Så er det selvfølgelig ting vi må jobbe med, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med hvordan de tre første kampene har sett ut, svarer Guro, som har jobbet seg tilbake etter kneoperasjonen i mai og spilt gode matcher.

– Jeg syntes egen form er stigende, har litt å jobbe med fortsatt men fornøyd så langt med utviklingen, sier bakspilleren.

P.S: Neste seriekamp i serien er hjemme mot Follo 20. september kl. 18.00. Billetter finner du i appen eller på hjemmesiden.