Ble kaptein allerede som 19-åring – nå utgjør Olivia Storhamars kapteinsteam sammen med Eli Marie – Storhamar

Ble kaptein allerede som 19-åring – nå utgjør Olivia Storhamars kapteinsteam sammen med Eli Marie

Eli Marie Raasok (27) og Olivia Löfqvist (26) er Storhamars kapteinsteam denne sesongen.

– Vi er sikre på at de utfyller hverandre til et solid kapteinsteam, både for oss i trenerteamet og ikke minst spillerstallen. Begge har god erfaring fra tidligere klubber i de rollene, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Det er jo en type tillitserklæring. Det er hyggelig, sier Eli Marie Raasok om å bli valgt til kaptein.

– Hva mener du er den viktigste oppgaven til en kaptein?

– Det er kanskje å kunne gå litt foran når ting er litt utfordrende og vanskelig. Det er veldig enkelt å være kaptein når alt flyter, sier Eli Marie Raasok.

– Det skal bli gøy. Det er en ære å bli kaptein for dette laget. Jeg har vært kaptein tidligere i Sverige i fem år og har litt erfaring fra det. Ute på banen så er det naturlig at jeg pusher litt, sier Olivia Löfqvist, som er inne i sin andre sesong i Storhamar.

Storhamars svenske strekspiller ble kaptein i Lugi i en alder av 19 år.

– Det var altfor ungt. I ettertid innså jeg at jeg var altfor ung da jeg ble kaptein. Jeg hadde ikke nok pondus og nok mot til å tørre å si fra til treneren. Det var for ungt. Men jeg vokste inn i det, og vokste som menneske og person. Det ble jo bra, men det var for tidlig å bli kaptein i en alder av 19 år, sier Olivia, som ser frem til seriestart.

GODT HUMØR: Olivia Löfqvist og Eli Marie Raasok er Storhamars kapteinsteam denne sesongen.

– Det skal bli veldig moro å komme i gang. Det føles som det har vært en veldig lang oppkjøring, selv om det ikke har vært det. Men det har vært intensivt, og det blir gøy når kampene begynner, sier Olivia Löfqvist.

Også Raasok gleder seg til seriepremieren borte mot Romerike onsdag kveld. Kampen spilles i Skedsmohallen kl. 18.30.

– Det blir godt å komme i gang. Det er alltid tøft med første seriekamp. De har lyst til å overraske, og vi er jo alltid det laget som «alle» føler de kan slå. Når man ikke kan slå Vipers, så føler de at de kan ta oss. Det må vi bare få drept med en gang. Jeg føler at vi er i rute. Vi gleder oss, sier Eli Marie Raasok.