Beinhard oppkjøring så langt – lørdag venter Larvik: – Det var mange kropper som skrek – Storhamar

Beinhard oppkjøring så langt – lørdag venter Larvik: – Det var mange kropper som skrek

Storhamar-spillerne har vært gjennom tøffe treningsøkter i sommer. Nå nærmer det seg seriestart, og lørdag er det SpareBank1-kampen mot Larvik i Boligpartner.

HANG PÅ: Under forrige ukes treningsleir i Svelvik ble det traktortransport ut i skogen.

– Oppkjøringen har vært tøff, men alle sammen har virkelig gitt jernet i hver eneste økt. Og det begynner man å kjenne nå. Så nå tærer det litt på kropper og humør, tror jeg, sier Eli Marie Raasok.

I forrige uke var Storhamar i Svelvik, der alle spillerne lå på luftmadrasser i gymsalen på Svelvik skole fra mandag til lørdag.

– Fysisk var det kanskje ikke den hardeste. Men det var jo det å sove på luftmadrass og lage mat sjøl, det gjør vi for så vidt ellers også, men det er noe annet når man er 16 jenter sammen. Så det var litt lite søvn i hvert fall i starten. Etter hvert ble man sliten nok, og da sov man. Så hadde vi den siste dagen med orientering og sånn, og da var det mange kropper som skrek, sier Raasok.

I løpet av uka spilte Storhamar tre treningskamper. De slo Follo 38-26, Molde 37-29 og vant 36-14 over Champions League-klare Sävehof.

Uken før vant Storhamar 35-23 over Byåsen.

– Jeg er veldig overraska over hvor godt samspilt den gjengen her er. Og alle har jo lyst til å vise seg, det kommer veldig tydelig frem. Det har gått veldig bra i kampene, men vi har jo ikke blitt satt veldig på prøve heller. Når vi får en stor utfordring, det er først da man får sett hvordan vi ligger an, sier Raasok.

GA ALT: Her er Ane Cecilie Høgseth og Olivia Löfqvist i kamp om ballen.

– Hva mener du er den største forskjellen på årets lag sammenlignet med fjorårets?

– Det er uten tvil den bredden vi har nå. Vi har nærmere tre rekker som ikke er så langt unna hverandre, og som kan komme inn å prestere når de første ikke får det til, sier Eli Marie.

Lørdag er det duket for SpareBank1-kampen når Larvik kommer på besøk til Boligpartner Arena. Det blir gjensyn med blant andre Arne Senstad, Lise Løke og Heidi Løke.

– Det blir deilig med kamp på hjemmebane igjen. Det begynner å bli en stund siden sist. Det blir enda en test for å se hvordan vi ligger an. Vi har lyst til å vise oss fra vår beste siden foran hjemmepublikum, sier Raasok.

FYRER LØS: Eli Marie Raasok i farta under fotballkampen.

Hun har ny keepermakker denne sesongen i Olivia Lykke Nygaard, som kom til Storhamar på en treårskontrakt fra Fana. I sommer var begge på A-landslagssamling.

– Har Storhamar eliteseriens beste keeperduo?

– Det skal vi i hvert fall vise gjennom sesongen, sier Eli Marie og utdyper.

– Jeg tror vi utfyller hverandre veldig bra, og vi kommer til å spille mye begge to. Begge er veldig utadvendt og på forsvaret, og jobber mye med den biten der. Olivia er kanskje litt råere på distanseskudd, og jeg har nærskudd som min spesialitet, sier Eli Marie Raasok, som tror Storhamar er nærmere Vipers enn i fjor:

– Ja, det føles jo sånn.

Lørdagens kamp mot Larvik starter kl. 16.00. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden.

Husk også KICKOFF på Festiviteten Bar og Scene onsdag 23. august. Da blir det presentasjon av spillerne, intervjuer og underholdning. Knut Skeie Solberg er konferansier.

Storhamar spiller sesongens første seriekamp 30. august kl. 18.30. Da er Romerike motstander i Skedsmohallen. Første seriekamp hjemme er mot Oppsal 6. september kl. 18.00.