Sponsor-boom: Her er sesongens nye sponsorer – Storhamar

Sponsor-boom: Her er sesongens nye sponsorer

Vi er meget stolte av å kunne presentere 14 rykende ferske samarbeidsavtaler.

Under kan du lese om våre helt nye sponsorer. Vi er veldig glade og takknemlige for at de er blitt med på reisen til Storhamar Håndball Elite.

MjøsAnker

MjøsAnker hjelper mennesker som står utenfor arbeidslivet tilbake i jobb.

Ingen skal stå utenfor. Det er vår visjon. Derfor jobber vi hver dag for at alle som har mulighet skal komme ut i arbeidslivet. Årlig får mer enn tusen personer tilbud om arbeidstrening, arbeidsutprøving og kursing hos oss som gjør dem i stand til å komme ut og delta i arbeidsmarkedet. Som Innlandets største arbeidsinkluderingsbedrift samarbeider vi tett med lokalt næringsliv om trygg rekruttering av arbeidskraft. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til jobbmuligheter for alle, og skape arbeidsglede ved mestring og utvikling!

Markedssjef i Storhamar Håndball Elite Jan Kåre Hjelmseth sammen med attføringsleder Per Mørstad og markeds- og utviklingsleder Ingvild Keller i Mjøsanker.

Norsvin

Vi er glade for å informere om at vi har fått en samarbeidsavtale med Norsvin.Norsvin er et samvirkeforetak (SA) eid av norske svineprodusenter. Norsvin ivaretar svineprodusentenes næringspolitiske interesser, og jobber aktivt for gode rammebetingelser i norsk svineproduksjon. Norsvin driver avlsarbeidet på den norske grisen, og står for en kontinuerlig utvikling av et avlsmateriale av høy kvalitet, for den norske svinebonden, og til kunder over hele verden.

Storhamars markedssjef Jan Kåre Hjelmseth og kommunikasjonssjef hos Norsvin, Wenche Helseth.

Kraftriket

Kraftriket er ditt lokale strømselskap. Vi har 10 lokalkontorer fra Trøndelag ned til Telemark. Ditt nærmeste lokalkontor er på Hamar fra 1 november. Vi selger strøm til både privat og bedriftsmarkedet. I tillegg tilbyr  Kraftriket varmepumper og elbillade med rentefri nedbetaling over strømregningen. Vi er opptatt av å støtte opp om lokal aktivitet og er blant annet stolt støttespiller i Storhamar.

AVTALE: Merkevareansvarlig i Kraftriket, May Britt Andersen og Jan Kåre Hjelmeseth.

Arribatec

Arribatec jobber med digitale løsninger, tjenester, rådgivning og infrastruktur for selskaper hvor mennesker står i fokus.

Arribatecs globale team inkluderer 370+ av de beste konsulentene i markedet. Med et bredt spekter av bakgrunner og ekspertise finner har Arribatec en blanding av tjenester og produkter for din virksomhet som du ikke finner noe annet sted.

I gjennomsnitt har Arribatec fått en ny kunde per uke siden etablering og leverer tjenester til 1100+ private og offentlige virksomheter i 30 land. Som et resultat har Arribatec Group blitt en av Nordens raskest voksende IT-leverandør og er nå notert på Oslo Børs. 

Daglig leder i Storhamar Håndball Elite Kamilla Sundmoen og Erik Sundet, som er daglig leder i Arribatec.

Travel Bakery

Travelbakery AS drives av Johnny Kjeverud, som har mer enn 20 års erfaring fra reiseliv i inn- og utland. Travelbakery AS ble etablert i 2007 av Nina Martinsen og Johnny Kjeverud. 1 juli 2021 ble Travelbakery AS partner av HRG. Satsingsområdet er å tilby kvalitets-hoteller rundt i verden, med et spesielt fokus på å nyte det gode liv og å sørge for at våre kunders drømmer går i oppfyllelse.

Vi har et samarbeidsbyrå og kontor i Frankfurt Tyskland som drives av Holger Jaferi. Vårt hovedfokus er  «spesial-bakte» (individuelt tilpassede) gruppeturer, firmaturer og større arrangementer, men vi  ”spesial-baker” også turer for individuelle og små grupper – vi heter jo tross alt Travelbakery!

Martin Gudbrandsgård i Travel Bakery og markedssjef i Storhamar, Jan Kåre Hjelmseth.

Morten Skancke As

Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med over 50 ansatte. Malermester Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider i Hamar-regionen og omliggende kommuner, samt deler av Romerike. I tillegg er de landsdekkende på fugefrie industrigulv. De er godkjent entreprenør for StoCretec Flooring og Barrikade Epoxy system. Dette er et ledende system innen målgrupper som industri, produksjonsbedrifter, verksteder, lager, næringsbygg, fisk –og næringsmiddelindustri, P-hus og landbruk. De er en del av Håndverksgruppen AS, et konsern bestående av lokale håndverksbedrifter i Norden. Håndverksgruppen er Nordens største og hurtigst voksende overflateentreprenør.

Malermester Morten Skancke AS er én av våre flere nye sponsorer.

NordCon As

Vi har alltid et stort utvalg av lagerførte containere. Det betyr at du kan få container på 1 dag!  Vi har jobbet med bransjer som renovasjon, avfall, transport og anlegg siden 1990-tallet. Derfor har vi kunnskapen og nettverket for å hjelpe deg når du skal kjøpe container eller komprimator.

NordCon AS satser tungt på utstyr til komprimering av avfall og søppel. Med to nye ansatte, nye agenturer og gode produkter skal containerspesialisten møte en stadig økende etterspørsel. -Det vil alltid være marked for komprimerende utstyr.

Nordcon er en av våre flere nye sponsorer.

Høyer

Hos Høyer handler det om shoppingopplevelsen. I over 15 år har Høyer vært et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn.

Ørnulf Høyer startet Høyer i 2004 med den første butikken på Sjølyst, og i dag finner du Høyer fra Kristiansand i sør til Bodø i nord. Alle butikkene er unike, og målet er at de skal være et sted du blir bergtatt, langt utover selve shoppingen. Butikkene tilbyr norske og internasjonale high end – og luksusmerker i høy kvalitet. I tillegg til vårt ønske om alltid å ha et fantastisk utvalg av de beste merkevarene, er vi levende opptatt av å øke interessen og kunnskapen rundt feltet vi elsker: mote og livsstil. Hos Høyer treffer du ansatte som med interesse og kunnskap gir deg veiledning og hjelp. Det du finner i våre butikker og på hoyer.no er nøye utvalgt av våre dyktige innkjøpere som sørger for at våre butikker til enhver tid er oppdatert: Vi ønsker  alltid å gi våre kunder en helt spesiell WOW-følelse.

Storhamar-spiller Anniken Obaidli sammen med Anders Sødahl og Hilde Doseth hos Høyer på CC Hamar.

Aider

En ting er vi sikre på. Verden trenger ikke enda et regnskapsbyrå
Selvsagt skal vi ta oss av regnskap. Ja, sannsynligvis klarer vi det bedre enn de fleste. Men det er ikke det som gjør oss til Aider. Vi gir tallene retning. Vi gir folk råd. Vi skaper merverdi med regnskapet i hånden. Vi i Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres. Og at det er vi som skal gjøre det. Dette skal vi få til med flinke folk, forenkling – og med blikket festet langt der fremme.

Vi rendyrker kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, knallgode folk som bryr seg – og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover. Begeistringen i møtet mellom folk – og i møtet mellom folk og teknologi – skaper energi og uendelige muligheter. Vi skal hjelpe folk med å lykkes, og sammen skal vi definere fremtiden. Derfor er ikke Aider enda et regnskapsbyrå. Vi er bransjens største utfordrer. Et ledende kompetansehus som legger lista når det kommer til teknologi og flinke folk. Vi har samlet de aller beste miljøene innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling fra hele Norge. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Vi skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre.

Markedssjef i Storhamar Jan Kåre Hjelmseth gir tommel opp sammen med Jarle Holtet som er kontorleder hos Aider, avdeling Hamar.

Kvik Hamar AS

Kvik Hamar åpnet sine dører i 2019 og eies og drives av Mats Halvorsen og kona Cecilie. Kvik Hamar tilbyr det fineste innen dansk designkjøkken, bad og garderober. Og dette til overraskende lave priser. Kombinert med fokus på oppfølging og god kundeservice, jobber vi for at våre kunder skal føle seg 100 prosent ivaretatt hele veien.  

Vårt nøye utvalgte sortiment av danske designkjøkken gir våre kunder all den skjønnhet, funksjonalitet og moderne stil man ønsker, og det til en pris man har råd til. Og med en rekke farger – fra klassisk hvitt til mosegrønt og blått, og nyanser av grått og svart til naturlig tre – vil de garantert forbli tidløse og vakre i hjemmet ditt i mange år fremover.   Kvik lover materialer av høyeste kvalitet, rimelige priser og raske leveringstider som vi leverer på den dag i dag. Vi har lagt til et ekstra fokus, bærekraft, som er viktig for både oss og kundene våre. Vår egen produksjon ble CO2-positiv i 2021, og det håper vi å være over hele linja innen 2025.edt spekter av bakgrunner og ekspertise finner har Arribatec en blanding av tjenester og produkter for din virksomhet som du ikke finner noe annet sted.

Kvik er på plass som ny sponsor. Fra venstre: Emil Danielsen, servicesjef, Cecilie Halvorsen, kjøkkenkonsulent, Mats Halvorsen, innehaver og daglig leder og Lene Andersen, kjøkkenkonsulent.

Fabelaktiv

Fabelaktiv utvikler og produserer innhold for alle distribusjonsplattformer – norske tv-kanaler, streaming, events, branded content & oppdragsfilm. Vi jobber også med internasjonale serier og formater.

Vi produserer underholdningsserier, drama, dokumentar, events, oppdragsfilm for både offentlige og private kunder, podcast og annen type produksjon. 

Fabelaktiv har i en årrekke vært ledende i Norden på innhold for barn og ungdom, og har utviklet og produsert Energikampen, Kykelikokos, PysjPopBaluba, Barn Ingen Adgang, Trio, En for alle, Helium, Du er min venn, Barnehageliv, Klatrekampen, Redningshunden Bessie
og en rekke andre serier for barn og unge.

Fra vårt studio på Hamar produserer vi blant annet de tre ukentlige studioproduksjonene
Lotto, Vikinglotto og Extra for NRK/Norsk Tipping.

Som et av de eldste produksjonsselskapene i Norge har vi nådd ut til et stort og mangfoldig publikum med serier som Ansikt til Ansikt, Rødt, Hvitt og Skrått, Prøysen, Drømmen om Birken, Ekspedisjon Dronning Maud Land, Gud velsigne vår Herre (Aukrust) og mange andre titler.

Fabelaktiv var det første norske produksjonsselskapet som hentet hjem en International EMMY Kids Award for Energikampen – The Energy Survival.

Daglig leder i Fabelaktiv Hanne Sundby og produksjonssjef Kjetil Aalerud.

Autoplan

Autoplan ble etablert september 1999 og holder til i nye, lyse og trivelige lokaler i Løten, rett utenfor Hamar. Vår virksomhet omfatter forretningsområder innen blant annet administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor. Autoplan har i dag i 55 ansatte lokalisert i Løten. Selskapet omsatte i 2022 for ca. 1,5 milliarder NOK.

Autoplan leverer produktet Proff-lease. Dette er en komplett løsning som forenkler bilholdet for offentlig sektor og private bedrifter. Våre ansatte og vårt biladministrasjonssystem gir deg full kontroll over bilparken, leasing, serviceavtaler, og kostander. Dette gir driftssikker bilpark.

Autoplan er ny sponsor, på bildet er markedssjef i Autoplan Jo Morten Nordbye sammen med Storhamars markedssjef Jan Kåre Hjelmseth.

Kilde

Kilde er en familie av selskaper og spesialister innen journalistikk, nyhetsformidling, kommunikasjon, teknologi og forretningsutvikling. Kilde er morselskapet i familien, formelt KildeGruppen AS.Totalt teller gruppen ca 200 ansatte og har en årlig omsetning på rundt 300 millioner kroner. Det gjør oss til den største aktøren innen medier og kommunikasjon i Innlandet.Kilde er en aktiv samfunnsaktør, sterkt forankret i Innlandet med vårt lokale eierskap. Gjennom våre datterselskaper og merkevarer er selskapet en stor arbeidsgiver, sentral nyhetsformidler og viktig partner for næringslivet i regionen.

Kilde er ny sponsor, her ved Magretha Musland, som er kommunikasjons- og partneransvarlig i Kilde.

BDO

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.I Norge har vi over 2000 ansatte og mer enn 60 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller i overkant av 95 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

BDO er ny sponsor, her er Martin Johnsen fra BDO sammen med Storhamars markedssjef Jan Kåre Hjelmseth.