Torsdag trekkes gruppene i European League – her er lagene Storhamar kan møte – Storhamar

Torsdag trekkes gruppene i European League – her er lagene Storhamar kan møte

Torsdag klokken 11 er det bare å følge med når vi får vite Storhamars tre motstandere i gruppespillet i European League.

Storhamar er ett av 16 lag som har kvalifisert seg for gruppespillet i European League, som starter første helgen etter nyttår.

Trekningen av de fire gruppene er torsdag 23/11 klokken 11.00. Trekningen kan du følge direkte her: Home of Handball YouTube channel.

Storhamar tok seg til gruppespillet etter å ha slått svenske Höör 73-60 sammenlagt.

To av lagene som var med i FinalFour i European League i fjor er med, danske Nykøbing (Mia Solberg Sveles tidligere klubb og tyske Thüringer, der tidligere Storhamar-spiller Sara Rønningen spiller nå.

Nantes som vant i 2021 er også med. De slo ut Molde i kvalifiseringen. Romania er landet som har med flest lag: Dunarea Braila, CS Gloria 2018 BN og CSM Targu. Norge har med to klubber, Sola og Storhamar.

Lagene er seedet på fire nivåer. Storhamar er seedet på nivå tre. Det skal være fire lag i hver pulje, hver pulje. De to beste fra hver pulje går til kvartfinale. Storhamar skal altså møte ett lag fra nivå 1, ett fra nivå 2 og ett fra nivå 4.

Seedingsgruppe 1: Nykøbing Falster Håndbold, Thüringer HC, Motherson Mosonmagyarovari KC, CS Gloria 2018 BN
Seedingsgruppe 2: Costa del Sol Malaga, Neptunes Nantes, Praktiker-Vác, H.C. Dunarea Braila
Seedingsgruppe 3: Lokomotiva Zagreb, Storhamar Handball Elite, MKS FunFloor Lublin, CSM Targu Jiu
Seedingsgruppe 4: HC Podravka Vegeta, Chambray Touraine Handball, HSG Bensheim/Auerbach, Sola HK