Forlenger med Storhamar – Storhamar

Forlenger med Storhamar

Anna Klausen Jacobsen (23) kom til Storhamar fra Flint i 2022. Nå er det klart at hun forlenger kontrakten med ett år, ut sesongen 2024/25.

– Nå har jeg snart spilt to sesonger i Storhamar. Etter jeg kom hit synes jeg utviklingen min har hatt en stigende kurve. Det er også en av grunnene til at jeg valgte å bli værende på Hamar. Jeg har troen på det vi holder på med, og det vi vil oppnå som lag og klubb, så det blir gøy å se hva vi får til, sier Anna Klausen Jacobsen, som liker seg godt i Storhamar.

– Det er litt vanskelig å velge en ting som er beste med å spille i Storhamar. Men vi er en veldig fin gjeng som jeg trives i, det er veldig mange fine folk som bidrar for klubben og alltid et smil å få når man kommer inn i hallen, det er hvert fall noe av det jeg setter pris på, sier kantspilleren.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen sier dette om at Anna Klausen Jacobsen blir med videre i Storhamar.

– Jeg er veldig fornøyd med at Anna blir med videre. Hun har tatt enorme steg side hun kom til oss. Den første sesongen var hun uheldig og hadde en del skader. Fysikken hennes var ikke helt på nivå. Hun har jobbet med godt over tid å blir bare bedre og bedre. En spiller som oser av lojalitet og dedikasjon av.