– Vi har et stort ønske om at vi får den ekstra støtten på tribunen – Storhamar

– Vi har et stort ønske om at vi får den ekstra støtten på tribunen

Storhamar håper på drahjelp fra tribunen når topplaget Podravka kommer til Hamar søndag. – Jeg garanterer at vi skal gå til verket med en fandenivoldsk innstilling, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Vi er kun halvspilt i puljespillet. Og det er som forventet jevnt. Litt overrasket er det jo at fjorårets finalist Nykjøping står med null poeng. Men som sagt er vi halvspilt – og alle lagene har fortsatt mulighet til å ta seg videre til en kvartfinale. Vi må ha fokus på hva vi kan gjøre noe med. Så får vi bare se hvordan de andre oppgjørene ender. Når det gjelder søndagens kamp, møter vi laget som har flest poeng og vært best så langt. Alle kamper her er like viktig. Seire betyr at vi har satt oss i en meget god posisjon inn mot de to siste rundene, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

HJEMMEKAMP: Søndag får Kenneth Gabrielsen og Storhamar besøk av Podravka.

Det er bare to uker siden Storhamar spilte borte mot kroatene. Podravka vant 23-19 og leder gruppen ett poeng foran Storhamar.

– Vi fikk det meget tøft mot dem sist. Podravka fikk styre mye og dikterte tempoet i kampen 100 prosent. Vi stresset og jaget på, men fikk ikke noe flow i spillet. De spiller mye mer kynisk enn det vi gjør i Skandinavia. Her får vi som regel tett opp mot 60 ballkontroller pr kamp. Mot dem fikk vi kun 42 muligheter til å score mål. Så det er et lag som spiller med høy moral og har disiplin i sitt konsept, sier Kenneth.

FRIR TIL PUBLIKUM: Slik så det ut da Györ var på besøk i Hamar forrige sesong.

Storhamar har to seire, mot Nykøbing og mot Praktiker Vac og altså tap mot Podravka. Kroatene har to seire, mot Storhamar og Nykøbing) og uavgjort mot Praktiker Vac. Av de 16 lagene i gruppespillet er Storhamar laget som har sluppet inn færrest mål. Storhamar har 66 baklengs på tre kamper. Podravka har sluppet inn 70, noe som er tredje færrest.

Praktiker Vac ligger på tredjeplass, med tre poeng, mens Nykøbing ligger nederst, foreløpig uten poeng. Disse to møtes i helgen. Slik ser tabellen ut før helgens kamper:

Kenneth Gabrielsen håper Storhamar skal styre kampen på hjemmebane.

– Vi har et stort ønske om at vi får den ekstra støtten på tribunen. Det er i disse kampene her hjemmefordelen skal komme frem. Så vår oppfordring er: Ta turen i hallen på søndag. Jeg kan garantere at vi skal virkelig gå til verket med en fandenivoldsk innstilling og bruke både klokskap og fysikk for at prestasjonen skal bli så god at alle som kommer skal få en meget fin opplevelse, sier Gabrielsen.

Søndag kl. 16.00: Storhamar – Podravka – billetter finner du i appen og på hjemmesiden.