Onsdag kommer Byåsen til Hamar: – Forventer vi skal være skarpere enn sist – Storhamar

Onsdag kommer Byåsen til Hamar: – Forventer vi skal være skarpere enn sist

Storhamar får besøk av Byåsen onsdag kveld.

Det har vært mange hjemmekamper den siste tiden. Onsdag kommer Byåsen til Boligpartner Arena. Dette er siste hjemmekamp før 10. mars når Vipers kommer på besøk.

– Hva forventer du mot Byåsen, Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen:

– Jeg forventer at vi skal være litt skarpere enn sist. Vi hadde en fin førsteomgang der vi ledet 17-10 ved pause. Etter 13,30 av andreomgang var det 20-19 til Byåsen, og det ble et slit det siste kvarteret. Vi vant med fem mål, men totalt sett ikke en prestasjon vi burde være bekjente av. At det kan bli jevne kamper i mange av matchene, er noe vi er veldig klar over. Men å tape 10-2 på litt over 13 minutter er langt unna, sier Kenneth.

– Hva kjennetegner årets Byåsen-lag?

– Dessverre har de hatt økonomiske utfordringer som har gjort at de har mistet to meget gode spillere i Eklo og Boge Solås. De har fortsatt mange spillere igjen på en godt nivå. Marie Hjertner blant annet som hadde 12 mål i vårt oppgjør tidlig i januar.

– Det har vært mange kamper siste tiden, er det slitasje på spillerne?

– Vi har en meget dedikert spillerstall som elsker å spille kamper. Det er nok av krefter å spa frem her.. Bare å gyve løs på oppgavene som kommer med korte mellomrom. 

Onsdag: Storhamar – Byåsen kl. 18.00

.