Offensiv Kenneth ser mot Europa: – Vi har lyst på mer enn kvartfinale – Storhamar

Offensiv Kenneth ser mot Europa: – Vi har lyst på mer enn kvartfinale

Søndag kan Storhamar sikre seg en plass i kvartfinalen i European League. Men Kenneth Gabrielsen og Storhamar har lyst på mer enn det.

– Vi har lyst på mer enn bare kvartfinale, så denne kampen kan sette oss i en meget god posisjon til å vinne puljen, som igjen gir en fordel med hjemmekamp sist i en kvartfinale, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen før søndagens kamp hjemme mot Nykøbing Falster i European League.

Storhamar står med tre seire og ett tap etter fire av seks kamper i gruppespillet. Podravka er ett poeng bak Storhamar. Ungarske Praktiker Vac er på tredjeplass med tre poeng, mens søndagens motstander Nykøbing Falster er på fjerde med to poeng.

– Vi vet hva vi skal gjøre for at de skal få en ekstremt tøft på søndag. Så får vi se hvilket lag som vil mest og har gjort de beste forberedelsene, sier Gabrielsen.

Storhamar kan som nevnt sikre seg plass i kvartfinalen søndag. Nykøbing Falster er helt nødt for å vinne for å holde liv i håpet om avansement. De to beste lagene i Storhamars gruppe går til kvartfinale. Storhamar krysser med gruppe B i European League. Tyske Thüringer er allerede klare for kvartfinale, og det ser ut til at rumenske Dunarea Braila kniper den andre kvartfinaleplassen i den gruppa. Vinnerne av kvartfinalene møtes i Final-4 i Østerrike i mai.

SPENNENDE: Kenneth Gabrielsen og Storhamar kan sikre kvartfinale i European League søndag.

– Hvordan er Storhamar-spillerne til å takle at «det står noe på spill»?

– Det tror jeg vi takler fint. Lysten for å prestere best mulig er det viktigste. Spiller vi en god kamp, vinner vi denne kampen. Vi må på ingen måte overprestere, sier Gabrielsen.

Sist søndag var over 1400 tilskuere i hallen da Storhamar slo Podravka i en meget underholdende kamp. Nå håper Storhamar på reprise på tribunen.

– Kampen  blir spennende og mange gode spillere i aksjon på begge lag, sier Kenneth, som var veldig fornøyd med det laget viste mot Podravka.

– Det vi leverte i 1. omgang var det meget bra nivå på. Dette er fullt mulig å gjenskape mot Nykøbing.

Søndag kl. 16.00: Storhamar – Podravka, billetter finner du i appen og på hjemmesiden!