Tina forlenger: – Storhamar sto høyest på ønskelisten – Storhamar

Tina forlenger: – Storhamar sto høyest på ønskelisten

Tina Abdulla har signert en ny kontrakt med Storhamar ut sesongen 2024/25.

Høyrekantens kontrakt løp ut denne sesongen, men nå er det klart at Tina Abdulla er med videre.

– Jeg trives veldig godt i Storhamar, med spillere, trener og ikke minst alle i og rundt klubben. Det er en fantastisk gruppe mennesker som virkelig har satt sine spor hos meg. Det er alltid like hyggelig å komme i hallen og møte enten det er en supporter eller en som jobber i Storhamar. Så den tryggheten jeg har fått her, måten jeg har blitt tatt i mot på er noe som absolutt vippet den mot å bli her. Selvfølgelig har jo spillet, ambisjonene og ønsket om å skape noe stort i Storhamar også en stor påvirkning. Jeg har stor tro på det som bygges her, og er takknemlig for å få lov til å være med på det som forhåpentligvis blir noe sykt bra, sier Tina Abdulla.

Hun kom til Storhamar fra tyske Borussia Dortmund for halvannet år siden. Tina var som nevnt på utgående kontrakt. Nå er hun veldig glad for at hun fortsetter karrieren i Storhamar.

– Det er jo klart at man ser på alle muligheter når man er i en sånn situasjon med utgående kontrakt, og det er viktig å finne det som er riktig og passer best for meg. Så jeg er veldig fornøyd med at utfallet ble som det ble. Det å bli i Storhamar var høyest på ønskelisten, sier Tina.

I DYTTEN: Tina Abdulla har putta jevnt og trutt i det siste.

– Hva liker du å finne på i Hamar utenom å spille håndball?

-Jeg er veldig glad i gå noen turer ved Mjøsa, ta en kaffe på kafé og tilbringe tid sammen med lagvenninner utenfor håndballbanen. Det er viktig for meg å knytte bånd sammen utenfor arenaen, som gjør at man kjenner hverandre på en helt annen måte. Ellers så studerer jeg, og det brukt noen timer på det også i løpet av en uke. Tillegg til mange timer FaceTime med familie og venner som jeg så klart savner i hverdagen, svarer Tina.

Les også: Slik går det med Tonje

– Hva tenker du om Storhamar sine muligheter fremover?

– Mulighetene til Storhamar ser jeg på som store. Jeg er helt sikker på at vi har noe veldig godt på gang. Fortsetter vi å jobbe systematisk og opprettholder det vi har startet på, tror og håper jeg at vi kan nå store ting i fremtiden. Jeg vet at klubben har store ønsker og det har vi spillere og trene også. Så det er bare en sinnssykt gøy reise å få være med på. Vi har gjort sakene våre godt i år synes jeg, som lag ser vi utrolig sterke ut. Jeg er klar for å i hvert fall ta en tittel denne allerede denne sesongen.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er fornøyd med at Tina Abdulla fortsetter i Storhamar.

– Jeg er selvfølgelig glad for at Tina blir med videre. Det blir morsomt å jobbe sammen med henne videre. Hun har et stort potensiale. Sammen skal vi klare å få det hele ut. Det er meget bra til tider. Med litt ro rundt ting nå skal vi klare å få mer stabilitet rundt hennes prestasjoner. Toppnivået ligger på et høyt europeisk nivå. Stallen for sesongen 24/25 begynner nå for alvor å ta form. Det er viktig med kontinuitet. Det er sjelden bra med for mange utskiftinger hver sesong. Noen blir det alltid. Tina og Anna Klausen Jacobsen vil da være våre to høyre kantspillere også neste sesong.