Storhamar-seier mot Fana: – Jeg synes vi spiller en solid kamp – Storhamar

Storhamar-seier mot Fana: – Jeg synes vi spiller en solid kamp

(Storhamar – Fana 33-24) Storhamar vant med ni mål hjemme mot Fana i kveld.

Storhamar er inne i en periode med mange hjemmekamper. Søndag var det match mot Podravka i European League, i kveld altså seriekamp mot Fana, søndag er det European League mot Nykøbing Falster, og neste onsdag kommer Byåsen på besøk.

Onsdag kveld ledet Storhamar 6-2 etter seks minutter. Ved halvspilt førsteomgang var Storhamar i ledelsen 10-6. Fana kneppet innpå og seks minutter før pause ledet Storhamar 11-9.

Lagene gikk til pause på stillingen 16-11 til Storhamar.

Ti minutter ut i andreomgang ledet Storhamar 22-16, og med ti minutter igjen av matchen var Storhamar i føringen 27-20. Storhamar vant til slutt 33-24.

– Jeg synes vi spiller en solid kamp der vi har god kontroll gjennom hele kampen. Jeg er mest fornøyd med at vi jobber oss ut av de mindre gode periodene raskt og at vi får justert oss inn på en god måte. I tillegg er alle spillerne med på å bidra til seier, sier Storhamar-keeper Eli Marie Raasok.

Nå er øynene rettet mot søndagens European League-kamp mot Nykøbing i Boligpartner Arena.

– Jeg føler vi er i god rute mot Nykøbing. Vi har jobbet jevnt og trutt og skal toppe det på søndag. Nykøping er avhengig av to poeng for videre avansement, så de kommer uten tvil til å kjempe med alt det de har. Vi skal jobbe ekstra hardt for å sikre førsteplassen i gruppen allerede nå på søndag, men med god hjelp fra tribunen skal vi klare det, sier Eli Marie, som hadde en redningsprosent på solide 48.

Anniken Obaidli ble kåret til Storhamars beste

KAMPFAKTA
Storhamar – Fana 33-24 (16-11)
Seriekamp Rema 1000-ligaen:
Storhamar
: Eli Marie Raasok, Olivia Lykke Nygaard – Susanne Amundsen 3, Ane Cecilie Høgseth, Ingeborg Storbæk Monné, Maja Jakobsen, Mathilde Rivas-Toft 5, Kristin Venn 2, Tina Abdulla 2, Olivia Löfqvist 4, Mathea Enger 1, Mia Solberg Svele 4, Line Ellertsen 3, Anna K. Jacobsen 2, Anniken Obaidli 5, Guro Nestaker 2
Toppscorer Fana: Sara Berg og Celine Solstad, begge 7
Utvisninger: Storhamar 1×2 min, Fana 1×2 min.