Kenneth før onsdagens hjemmekamp mot Fana: – Vanskelige å bryte ned – Storhamar

Kenneth før onsdagens hjemmekamp mot Fana: – Vanskelige å bryte ned

Onsdag får Storhamar besøk av Fana. Det er ingen enkel motstander.

– Fana er et lag som er vanskelig å bryte ned, og som spiller fullt og helt på eget konsept. Det er sjelden noe overraskelser. Vi spilte en god kamp mot dem i Bergen i femte serierunde. Da vant vi med en del mål. De har mange gode håndballspiller. De mistet en viktig spiller i Marit Bøyum tidlig i høstsesongen. Nå på nyåret har de fått inn en leiesoldat fra Vipers i Martine Kåringstad Andersen som har bøttet inn mål fra første kamp. Det er vel nære 10 mål i snitt på de kampene hun har spilt. Fana liker å spille med høyt tempo så har trua på at det kan en morsom kamp, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Storhamar kommer fra en meget solid hjemmekamp mot Podravka i European League søndag. Storhamar vant 31-22 i en underholdende kamp foran over 1400 tilskuere.

– Hvordan skal dere omstille dere etter søndagens kamp?

– Det var mye bra på søndag og en helt fantastisk stemning  i hallen. Nok en gang takk til dere som skapte disse rammene for oss. Jeg tror det er veldig smart for oss å bare fortsette i samme spor som på søndag. Ikke ha noen annet fokus på at vi alle er 100 prosent tilstede. Det dreier seg om å gjenskape. Den lojalitet vi viste hverandre det er alltid lettere å gjøre det sammen. Råskap i alle dueller – og ikke minst er attitude en av de enkleste tingene, sier Gabrielsen.

– Hva blir viktig å ta med seg fra den kampen?

– Våre grunnverdier til forberedelser og gjennomføring og lojalitet som ligger i det.

ONSDAG KL 18.00: Storhamar – Fana

Husk også søndagens European League-kamp mot Nykøbing Falster. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden.