Ny målvakt inn i troppen – i kveld venter Aker borte – Storhamar

Ny målvakt inn i troppen – i kveld venter Aker borte

I kveld tar Storhamar turen til Oslo for å møte Aker i seriekamp.

På grunn av landskamper har det vært opphold i seriespillet. Men i kveld braker det løs igjen for Storhamar som spiller borte mot Aker.

– Det blir fint å komme i gang igjen etter en velfortjent liten break. Det er seks kamper igjen i seriespillet. Vi trenger fire poeng til for å sikre oss topp-2 i serien. Så vi reiser godt forberedt til Ullernhallen i kveld, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Tidligere denne uken ble det klart at målvakt Olivia Lykke Nygaard er ute i lang tid etter en korsbåndsskade i venstrekneet. Storhamar har dermed vært nødt for å finne en erstatter, noe som ikke var enkelt siden overrgangsfristen gikk ut 15. februar.

– Det er tøft å miste Olivia, ingen tvil om det. Skader henger sammen med totalen, og det er brutalt og vondt for alle involverte. Dette kommer vi til å takle. Både Eli (Marie Raasok) og Olivia har lever på et meget høyt nivå . Eli kommer til å fortsette med det. Så vi har jobbet mye med en del alternativer. Der det selvfølgelig det blir begrenset med muligheter da overgangsfristen i Norge er 15. februar.. Vi har jo hatt en plan på dette fra vi startet opp. Vi har jo et samarbeid med Storhamar bredde i 1. divisjon og håpet det skulle løse seg med en målvakt der. Men det løste seg dessverre ikke. Da blir det vanskelig. Aurora Hellum fra Lærøy/2divivisjonslaget tar steget opp til oss og blir i førsteomgang med frem til påske. Det kommer til å gå fint. Hun har trent med oss tidligere, og er uredd og talentfull. Vi skal sørge for at hun vil få en fantastisk morsom periode med oss, sier Kenneth.

– Det har vært en uke med div samlinger nå. Hva har dere hatt fokus på denne uka?

– Ikke annet enn å komme i gang . Det ser fint ut, sier Kenneth Gabrielsen.

I kveld klokken 18.00: Aker – Storhamar