Denne buketten ble takket av – Storhamar

Denne buketten ble takket av

Sluttspillfinalen mot Vipers ble den siste for Axel Stefansson og flere spillere.

Axel Stefansson gir seg som trener etter å ha vært i klubben i tre sesonger i team med Kenneth Gabrielsen. Stefansson gir seg fordi det blir for mye å kombinere trenerjobben med jobben på Høgskolen i Elverum.

GIR SEG: Axel Stefansson slutter som trener.

Maja Jakobsen kom til Storhamar i 2008. Hun var en sesong i Byåsen og fire i Odense. Maja har vært en av kontinuitetsbærerne i klubben og var med på å vinne bronse med Storhamar i klubbens første sesong i Eliteserien. Vi kommer tilbake med eget intervju med Maja.

GIR SEG: Maja Jakobsen (i midten) legger opp.

Susanne Liberg Amundsen gir seg i Storhamar og er klar for Molde.

– Jeg ble litt rørt. Jeg merket det. Det er trist å slutte her. Jeg gleder meg og ser frem til å starte et nytt eventyr i Molde. Jeg vil utvikle meg som håndballspiller og ser frem til å få mer tid på golvet og forhåpentligvis kunne bidra enda mer. Jeg har vært så heldig å ha vært bak Kristin Venn, så jeg ser jo det at det er mye å gå på, sier Susanne.

RØRT: Susanne Liberg Amundsen takkes av.

Guro Nestaker gir seg. Hun er klar for tyske Bietigheim:

– Det er trist. Men samtidig gleder jeg med mye til det som kommer. Men det er selvfølgelig trist. Jeg har trivdes veldig godt her, både i byen og med laget, sier Guro.

– Er det de siste ukene med seier i European League du vil huske best?

– Nei, det er på en måte alle årene. Det er en helt spesiell gruppe. Hamar by og alle folka som er rundt her, man blir veldig godt kjent med dem. Storhamar og Hamar sitter litt i hjertet mitt, ja, sier Nestaker.

Hun flytter til Tyskland 8. juli.

TIL TYSKLAND: Guro Nestaker har signert for tyske Bietigheim

Olivia Lykke Nygaard er klar for danske Ikast. Olivia er for tiden i opptrening etter å ha røket korsbåndet i slutten av februar.

TIL DANMARK: Olivia Lykke Nygaard skal spille for Ikast.

Mathea Enger er klar for Byåsen. Mathea tar ikke sommerferie ennå. Hun er nemlig tatt ut til junior-VM i Nord-Makedonia i juni. Og før det skal hun på Scandinavian Open i Sverige.

TIL TRONDHEIM: Mathea Enger skal spille for Byåsen.

Målvakt Aurora Hellum-Amundsen steppet inn etter at Olivia Lykke Nygaard ble skadet. Aurora skal spille 1. divisjon for Storhamar neste sesong.

HJALP TIL: Aurora Hellum-Amundsen var med som målvakt de siste månedene.