Ingvild med den beryktede skuddarmen jakter seier mot gamle kjente – Storhamar

Ingvild med den beryktede skuddarmen jakter seier mot gamle kjente

Ingvild Bakkerud (26) har tidligere spilt med Maja Jakobsen i Odense. I kveld håper Bakkerud at Herning-Ikast tar sin 12. strake seier.

Den 1,87 meter høye venstre bakspilleren er ei Storhamar må stoppe i kveld. Ingvild Bakkerud som har 29 A-landskamper for Norge har spilt sammen med Maja Jakobsen i Odense. Hun har dessuten vært på landslagssamlinger sammen med Anniken Obaidli og Kristin Venn.

I kveld møtes de i Boligpartner. Herning-Ikast er i kjempeform for tiden og står med 11 strake seire.

– Det er selvsagt bra. Vi håper det blir nummer 12 nå. Jeg synes vi er i fin utvikling, og vi blir bedre og bedre for hver kamp. Jeg kjenner til flere av spillerne i Storhamar , og som sagt så spilte jeg med Maja i Odense. Storhamar har et bra lag. Det blir viktig for oss å sette forsvaret. Storhamar har tunge skyttere, og det er viktig for oss å løse det. I tillegg er de et godt kontringslag, sier Ingvild Bakkerud, som er fra Kongsberg.

Herning-Ikast kom til Hamar søndag kveld, dagen etter at de vant toppoppgjøret mot Viborg 31-30. Onsdag er det ny kamp i den danske ligaen, og motstander er serieleder Odense, som altså er Bakkeruds gamleklubb.

– Det blir tre kamper på oss på fem dager. Og begge fridagene går til reise. Det er et litt tett kampprogram, men vi får være gode på restitusjon, sier Bakkerud.

Hun mener Storhamar og Herning-Ikast er de to beste lagene i gruppen. Herning-Ikast har slått både Lada og Magura Cisnadie, mens Storhamar har tap mot Magura og seier mot Lada.

– Jeg føler det er vi og Storhamar som burde ende på de to øverste plassene i denne gruppa, sier hun.

HER KAN DU KJØPE BILLETT TIL KVELDENS KAMP SOM BEGYNNER KL. 19.00