Kristin: – Har brukt lang tid på å komme tilbake til den gamle meg – Storhamar

Kristin: – Har brukt lang tid på å komme tilbake til den gamle meg

Kristin Venn (27) føler det har tatt lengre tid å komme tilbake til der hun var før hun ble mamma. – Jeg er på riktig vei. Jeg merker bare at det tar tid, sier venstrekanten.

Venn ble mamma i august og var tilbake på banen for Storhamar i november. Da vi snakket med henne i romjula, var hun spent på hvordan hun ville reagere på det tette kampprogrammet i starten av 2022.

Dette sier hun nå:

– Jeg har brukt lang tid på å komme tilbake til den gamle meg. Jeg føler fortsatt at jeg ikke er helt der jeg burde være. Jeg har dårlig uttellingsprosent ennå. Jeg jobber jo med det hver dag, så jeg håper det etter hvert slipper, sier Kristin, og legger til at hun synes det er mye positivt å ta med seg fra de to siste kampene (Magura Cisnadie og Byåsen).

– Jeg synes det er blitt bedre både bakover og fremover bare de to siste kampene. Så jeg er jo på riktig vei. Jeg merker bare at det tar tid, sier venstrekanten.

GOD STEMNNG: Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen ser tydelige tegn til at Kristin Venn nærmer seg solid form.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen mener det ser bedre og bedre ut for kantspilleren som kom til Storhamar fra Byåsen i 2018.

– Kristin kom veldig raskt tilbake. Håndballmessig tar det litt tid før det sitter, men det må vi tåle. Men hun er ordentlig på vei nå. Hun har jo bomma på noen sjanser jeg tror hun har blitt rimelig frustrert over sjøl. Men det ser bedre ut nå. Bare hun får litt mer sjøltillit og mer trygghet, så blir dette veldig bra, sier Gabrielsen.

Storhamar leverte sin beste kamp på lang tid da det gjaldt som mest mot Magura Cisnadie sist lørdag. Kristin sier det ligger mye hard jobbing bak prestasjonene.

– Vi har jobba masse, både i møterommet og i hallen. Det sier seg jo kanskje litt sjøl og at vi gjerne får flyten etter å ha jobba litt sammen. Nå hadde vi jo et lite avbrekk tidligere her, og det kommer litt av seg sjøl når vi har fått trent sammen og fått timing, sier Venn.

Nå bare gleder hun seg til søndagens viktige match borte mot Lada.

– Nå har det vært tett med kamper. Vi har lært oss at vi må omstille oss ganske kjapt, for det kommer en ny kamp rett etterpå. Jeg gleder meg, og jeg tror det blir en tøff kamp. Det er bare å komme dit og ta poengene. Som sagt, så blir det sikkert en tøff kamp, men det er å spille sånne kamper vi synes er kult. Vi må egentlig bare konsentrere oss om oss sjøl og vår kamp og gå for seier. Det er på en måte det enkleste, så slipper vi å tenke på om og hvis og sånne ting. Vi må bare gå til kampen og tenke at vi skal vinne, sier Kristin.

SØNDAG KL. 14.00 PÅ VIASAT 4: Lada – Storhamar