Anniken om det danske topplaget Viborg i kvarten: – Ser for meg en tøff kamp – Storhamar

Anniken om det danske topplaget Viborg i kvarten: – Ser for meg en tøff kamp

Anniken Obaidli (26) mener det danske topplaget Viborg i kvartfinalen er en hard nøtt.

Obaidli scoret seks mål da Storhamar slo Lada søndag – dermed er Storhamar klare for kvartfinale i Europa League.

– Jeg følte vi kom godt i gang og fulgte kampplanen bra, og vi klarte å holde ro i spillet. Jeg synes det var en god kamp, sier Anniken etter femmålsseieren.

Storhamar hadde en trå start på turneringen da de gikk på en smell borte mot Magura Cisnadie i den første kampen. Men hamarlaget har jobbet seg hardt tilbake – og i det siste har det vært meget gode takter av de gule og blå både i serien og i Europa League.

– Etter en tøff start på Europa League har vi lagt ned hardt arbeid, og det er veldig godt å kjenne at det har gitt gode resultater, sier bakspilleren.

Nå venter altså Viborg i kvartfinalen. Laget gikk ubeseiret gjennom sin gruppe. Også rumenske Ramnicu Valcea gikk videre derfra. I den hjemlige serien er Viborg på fjerdeplass, bak Odense, Team Esbjerg og Herning-Ikast.

– Viborg i kvartfinalen blir veldig tøft. Det er et ekstremt godt lag. Jeg ser for meg at det blir en kamp med mye tempo. Ettersom Viborg ligger i toppen av den danske serien og har mange gode spillere, ser jeg også for meg at det blir en tøff kamp. Håper vi klarer å vise oss fra vår beste side, sier Anniken Obaidli.

Dette er kvartfinalene i Europa League:

Storhamar (Nor) – Viborg (Dan)
Bietigheim (Tys) – Besancon (Fra)
Sola (Nor) – Minaur Baia Mare Rom)
Ramnicu Valcea (Rom) – Herning-Ikast (Dan)