Tirsdag var alle spillerne samlet på trening igjen etter at flere spillere var på landslagsoppdrag forrige uke. Søndag er det kvartfinale i sluttspillet mot Romerike.

– Vi gleder oss til det. Nå har vi hatt litt fri i påsken, og i forrige uke var flere spillere på landslagssamling. Så det er en stund siden vi har spilt kamp. I dag var alle samlet igjen på trening. Vi trenger noen økter for å få samspillet på plass igjen, sier Storhamar-spiller Maja Jakobsen.

SLUTTSPILL: Anniken Obaidli, Emilie Hovden og Betina Riegelhuth får Romerike på besøk søndag.

Kvartfinalen spilles best av tre kamper. Det har ikke vært sluttspill de to siste sesongene på grunn av koronapandemien, så det er noen år siden sesongen var så lang.

– Hvor lang den blir, kommer an på hvordan vi gjør det i sluttspillet. Kommer vi til finalen, blir det en lang sesong, sier Jakobsen.

Storhamar tapte hjemme mot Romerike i fjor høst, men slo dem i bortekampen tidligere i år.

– Jeg forventer en tøff kamp. Jeg synes Romerike er ganske godt samspilt. Det er et bra lag som er jevnt besatt og som gjorde det bra i serien. I utgangspunktet skal hjemmebane være en fordel. Vi spiller bedre hjemme, og det er bra trøkk i Boligpartner, og vi spillere synes jo absolutt det er mest artig å spille hjemme, sier Maja Jakobsen.

– Hva blir viktig å ta med seg inn i sluttspillet av det dere leverte i serien og i Europa League?

– Samspillet i angrep og lojaliteten til det vi kjører. Vi må også finne tilbake til forsvarsspillet vårt. Vi skal bruke uka godt på å gjøre det, sier Jakobsen.

Søndag kl. 17.00: Storhamar – Romerike i Boligpartner Arena. Billetter finner du i appen!

Disse møtes i de tre øvrige kvartfinalene:

27.04 kl. 18.30 Vipers – Fredrikstad Bkl.
29.04 kl. 19.00 Molde Elite – Byåsen Håndball Elite
01.05 kl. 18.00 Sola – Fana

Semifinaler spilles 11. 19. og 22. mai
Finaler spilles 25., 28. og 31. mai