Her er datoene for de seks første kampene i Champions Leauge – sikre deg sesongkort nå! – Storhamar

Her er datoene for de seks første kampene i Champions Leauge – sikre deg sesongkort nå!

Datoer og klokkeslett for de seks første rundene i Champions League er klart. Sesongkort er ute for salg, så det er bare å hive seg rundt og sikre deg favorittplassen når det kommer verdensstjerner til Boligpartner Arena i høst.

Storhamar åpner med bortekamp mot franske Metz søndag 11. september klokken 16.00. Første hjemmekamp spilles hjemme mot kroatiske Lokomotiv Zagreb lørdag 17. september klokken 18.00. Helgen etter er det bortekamp mot Team Esbjerg, med Nora Mørk og Henny Reistad i spissen. Kampen spilles søndag 25. september klokken 16.00.

Les også: Kenneth etter Champions League-beskjeden: – Vi har et meget spennende lag på gang

Lørdag 8. oktober er det hjemmekamp mot Kastamonu fra Tyrkia. Kampstart er klokken 18.00. Søndag 16. oktober kommer Györ, med landslagskaptein Stine Bredal Oftedal i spissen til Hamar. Kampen spilles klokken 16.00.

MANGE KAMPER: Trener Kenneth Gabrielsen og Storhamar går en spennende høst i møte.

Søndag 23. oktober er det bortekamp mot Rapid Bucuresti klokken 14.00. Resten av kampene er foreløpig ikke klare.

– Det er en fin start. Borte mot Metz i den første er tøft. Hjemme mot Zagreb kan vi ta poeng. Borte mot Esbjerg blir også tøft, men det er alltid spennende. Vi håper en del Storhamar-fans tar veien til Danmark og heier på oss. Kastamonu hjemme er en kan vi kan ta poeng i. Györ blir selvsagt knalltøft når de kommer med det stjernespekkede laget sitt til Boligpartner Arena. Sesongkortene er lagt ut for salg. Det er bare å sette av datoene nå som noen av verdens beste lag kommer til Hamar, sier daglig leder i Storhamar Håndball Elite, Kamilla Sundmoen.

KLIKK HER for å kjøpe deg sesongkort. Det koster 1990 kroner og inkluderer alle hjemmekamper, inkludert Champions League!