Moa fødte i juni – så lenge tror forsvarskjempen det tar før hun er kampklar – Storhamar

Moa fødte i juni – så lenge tror forsvarskjempen det tar før hun er kampklar

Moa Fredriksson (30) er tilbake i trening etter å ha blitt mamma i slutten av juni. – Kroppen responderer bra, og mitt personlige mål er å være tilbake i september, sier Moa.

Kapteinen var bare med de første månedene av forrige sesong. Nå – én måned etter fødsel – er den svenske forsvarskjempen tilbake på trening med Storhamar.

– Det går veldig fint. Kroppen har respondert bra. Jeg har hatt god oppfølgning av fysio og starta med lett styrke åtte dager etter fødsel. Jeg begynte å løpe igjen etter to uker. På treningene nå er jeg først og fremst med på fotarbeid og kastøvelser. Jeg har et eget opplegg jeg kjører ved siden av, sier Moa Fredriksson.

Hun håper å være tilbake på håndballbanen tidlig i høst.

– Kroppen føles bra, men jeg må se hvordan den responderer fremover. Og jeg må også tilbake i håndballform. Jeg tror ikke jeg rekker seriestart 4. september, men jeg har et mål om å være tilbake på banen i september, sier Moa.

Sjekk ut det rykende ferske videointervjuet med Moa.