Vrien bortekamp mot Fana i kveld: – Ett av seriens beste hjemmelag – Storhamar

Vrien bortekamp mot Fana i kveld: – Ett av seriens beste hjemmelag

I kveld klokken 18.15 skal Storhamar ut i en vanskelig bortekamp mot Fana.

– Ett av det beste hjemmelagene i Rema 1000 ligaen. I Fana Arena blir det som regel alltid kamp helt inn. De spilte  uavgjort mot Vipers forrige sesong og slo det franske topplaget Nantes i Europa League for noen uker siden. Så det blir mest sannsynlige en fartsfylt og morsom kamp. Fana har ekstrem høy moral og spillere med stolthet og gode verdier, så de gir seg aldri. Det er alltid morsomt å møte de lagene som hele tiden utvikler seg, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

BORTEKAMP: Tina Abdulla og Storhamar møter Fana i kveld.

– Hva slags trøbbel kan de lage?

– Hvis vi lar Celine Solstad og noen av de andre sentrale Fana spillerne få lov å spille på hele sitt register. 

Så blir det nok en real målvaktskamp. Vi har meget gode målvakter. Fana har Olivia Lykke Nygaard som har hatt en meget god sesong så langt. Sier sitt om hennes nivå når hun nå debuterer på A-landslaget på neste samling, svarer Kenneth.

– Hvordan er ståa i spillergruppa, er det slitasje etter et tett kampprogram?

– Håndball er en meget brutal og tøff sport så når vi nærmer oss slutten av februar er det alltid en del slitasje. Det føler jeg jo håndtere på en fornuftig måte. Vi har gått på noen poengtap i ny og ne. Men har kun tapt ett poeng i seriesammenheng i 2023. Jeg er så stolt over spillerne som gjør alt hva de kan for å være så godt rustet som overhodet mulig hver gang de tar på seg drakten og gir sitt hver eneste gang for å kjempe om poengene. Fana er nå i det løpet vi har vært  store deler av hele sesongen. E-cup kamper i helgene seriespill i midtuken. Så vi stiller helt likt der..Vi har våre slitasjer og mest sannsynlig kjenner de på det samme, sier Gabrielsen.