Sesongens siste seriekamp på hjemmebane – trenger ett poeng mot Tertnes for å sikre sølvet – Storhamar

Sesongens siste seriekamp på hjemmebane – trenger ett poeng mot Tertnes for å sikre sølvet

Onsdag kl. 18.00 håper vi du møter opp i Boligpartner Arena. Storhamar trenger ett poeng mot Tertnes for å sørge for at sølvet ender på Hamar.

– Det er siste seriekampen hjemme, og vi kan sikre oss sølvet. Vi har satt oss i en god posisjon og trenger ett poeng på de to siste kampene. Så alt ligger i våre hender. Er alltid gøy å kunne avgjøre selv og når vi spiller hjemme i tillegg er det alltid litt ekstra stas, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

HER kan du kjøpe billetter til kampen – det er også billetter i appen

Storhamar er fire poeng foran Sola. Lagene møtes på Jæren i siste serierunde. Onsdagens motstander Tertnes har et meget godt toppnivå, men har variert en del denne sesongen, mye grunnet skader.

– Mange av de største norske talentene på samme lag. Svinger mye i prestasjonene. Toppnivået meget bra. De har hatt en del utfordringer med skader hele sesongen. Det er uten tvil den største årsaken til at de ikke har satt seg i posisjon til å nå en sluttspillplass. Når de treffer toppnivået sitt kan de slå de fleste lagene i ligaen. Vi hadde en tøff kamp mot dem i Bergen der vi lå under til pause. Dro det i land utover i andre omgangen, sier Kenneth.

– Noe nytt i Storhamar-leiren?

– Alltid noe småtterier . Litt sykdom og småskader er det stort sett alltid. Vi kommer til å stille et lag som skal legge mye i potten for å være best på de enkleste og viktigste tingene. Når vi gjør det, så er det store muligheter for en hjemmeseier, sier Kenneth Gabrielsen.