Slo Fredrikstad med 15 og er fire poeng foran Sola: – En godt gjennomført kamp – Storhamar

Slo Fredrikstad med 15 og er fire poeng foran Sola: – En godt gjennomført kamp

(Storhamar – Fredrikstad 35-20) Storhamar gjorde jobben sin og slo Fredrikstad onsdag. Med to kamper igjen å spille er Storhamar på sølvplass. Ned til Sola på tredje er det fire poeng.

Storhamar rev seg til ledelsen fra start, og de hadde full kontroll gjennom hele kampen. Ved pause ledet Storhamar 20-11.

TO POENG: Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen sier nivået mot opp til lørdagens kamp mot Odense. Foto: Stian Bye Høgsveen.

– En bra start på kampen. Vi gjør jobben vår. Fornøyd med å slå Fredrikstad med 15 mål, selvfølgelig. Vi tar brodden av dem tidlig, og det er veldig bra. En godt gjennomført kamp. Det er noen som har sittet en del på benken som fikk spille en del i dag, og det er også viktig, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Nest siste seriekamp er hjemme mot Tertnes onsdag 22. mars. Siste seriekamp er borte mot Sola 29. mars.

– Det er selvfølgelig en del vi ikke er fornøyd med i kveld. Resultatet er fint, men prestasjonen er litt ujevn. Fredrikstad bytta inn en del spillere vi ikke hadde forberedt oss på, og da ble vi litt tatt på senga. Det er mange flinke ungjenter der som var gode i noen av satsingene sine. Det ble litt for mange baklengsmål, selv om det bare ble 20. Vi skulle ha holdt det enda lavere, og så skulle vi ha scoret noen flere mål selvfølgelig. Men gjennomføringa var fin, og nå er det bare å få opp toppnivået til kampen mot Odense på lørdag. Vi må opp på et veldig høyt nivå på lørdag, sier Gabrielsen.

Kristin Venn ble kåret til banens beste.

To Storhamar-spillere er tatt ut på landslagsoppdrag. Mia Zschocke er tatt ut på samling med det tyske landslaget 3.-13. april. På samlingen inngår to kamper mot Hellas. Olivia Löfqvist er tatt ut på samling med det svenske landslaget i Helsingborg 3.-12. april. Svenskene skal spille to kamper mot Danmark.

Storhamar – Fredrikstad 35-20 (20-11)
Seriekamp Rema 1000-ligaen:
Storhamar:
Sofie Ege Grønlund, Eli Marie Raasok – Marthine Svendsberget 1, Elinore Johansson 2, Kristin Venn 5, Tina Abdulla 4, Monika Bruce, Olivia Löfqvist 3, Mathea Enger 2, Moa Fredriksson 1, Line Ellertsen 3, Anna Klausen Jacobsen, Anniken Obaidli 4, Mia Zschocke 1, Guro Nestaker 8, Susanne Amundsen 1.
Toppscorer Fredrikstad: Harriet T Nordrum og Zara Solberg, begge 3
Utvisninger: Storhamar 2×2 min, Fredrikstad 1×2 min
Tilskuere: 705 i Boligpartner
Dommere: Pål Valbjør og Vegard Kalleløkkebakken.