Maja er gravid: – Vi gleder oss til å bli foreldre igjen – Storhamar

Maja er gravid: – Vi gleder oss til å bli foreldre igjen

Maja Jakobsen (32) er gravid og skal bli mamma igjen i september.

Maja Jakobsen og samboer Eldar Hadžimehmedović har sønnen Theo på tre år sammen fra før. Nå blir det familieforøkelse, og Maja har termin i september.

SKAL BLI MAMMA IGJEN: Maja Jakobsen.

– Det føles veldig bra! Vi gleder oss veldig til å bli foreldre igjen, og Theo gleder seg til å bli storebror, sier Maja.

Hun spiller selvsagt ikke mer for Storhamar denne sesongen, men kommer til å følge laget tett i de mange spennende kampene som gjenstår. Jakobsen har kontrakt med Storhamar til sommeren 2025.

– Mitt mål er å spille for Storhamar igjen neste sesong. Så får vi se hvordan kroppen responderer etter hvert, sier Jakobsen.

Hun innrømmer det er litt rart å se sesonginnspurten fra sidelinjen.

– Det er selvfølgelig hardt å ikke kunne bidra. Det kommer mange kamper fremover som jeg gjerne skulle ha spilt og bidratt i for laget. En graviditet passer aldri sånn sett, sier Maja, som er én av tre mammaer på årets Storhamar-lag.

I fjor sommer ble Moa Fredriksson mamma, og året før ble Kristin Venn mamma. Maja Jakobsen sier hun kun har positive erfaringer med kombinasjonen topphåndball og små barn.

– Å kombinere toppidrett og barn har vært utelukkende positivt for meg. Det gir et større perspektiv, og har utviklet meg som både menneske og håndballspiller. Det krever selvsagt mer organisering og planlegging, men jeg har mye støtte og hjelp rundt meg, sier Maja.