Raasok: – Unødvendig spenning i sølvkampen – Storhamar

Raasok: – Unødvendig spenning i sølvkampen

Onsdag kommer Vipers til Boligpartner Arena. Vipers har 17 strake seire i serien og topper tabellen foran Storhamar og Sola.

– Fokuset mot Vipers blir å prestere opp mot 100 prosent. Gjør vi det, så kan absolutt alt skje. Men vi er først og fremst ute etter en god prestasjon, og at vi viser gjennom 60 minutter at vi er helt på høyde med de beste. Også hadde det vært en kjempebonus om poengene hadde blitt igjen på Hamar, sier Eli Marie.

Storhamar – Vipers onsdag kl. 18.15 – kjøp billett HER

Vipers er som nevnt suverene på toppen av tabellen. Storhamar på sølvplass er fire poeng foran Sola. Storhamar og Sola møtes i siste serierunde på Jæren. Storhamar har igjen disse etter Vipers: Aker, Tertnes, Fredrikstad og Sola.

SOLID SESONG: Eli Marie Raasok.

Sola har igjen Aker, Fana, Vipers og Volda – i tillegg til Storhamar.

– Unødvendig spenning i sølvkampen dessverre, men så lenge vi gjør jobben vår selv så skal det gå. Vi er heldigvis ikke avhengige av hjelp fra andre, men det krever selvfølgelig at vi presterer på topp og tar de poengene vi i prinsippet skal ta. Både vi og Sola har igjen Vipers, og der vil det bli tøft for begge å ta med seg poeng, men absolutt ikke umulig. Så ingenting er avgjort, og det er viktig å gå inn i hver kamp med en ekstrem lyst til å vinne, sier Raasok.

Storhamar spilte jevnt med Metz i midten av februar. Storhamar var oppe i åttemålsledelse, men tapte til slutt med to mot det franske storlaget. Noen dager senere tapte Storhamar mot Fana – og nylig ble det tap i semifinalen mot Sola.

Les også: Mia Solberg Svele tilbake til Storhamar

– Hva har dere tatt lærdom av i disse kampene?

– Det har vært en tøff periode. Vi har prestert mye bra i disse kampene selv om vi ikke har klart å holde det i 60 minutter, og tar med oss det. Men så er det det å jobbe med å heve bunnivået og klare å prestere på topp i lengre perioder, som vi nå har lært på en hard måte etter de siste tre tapene, sier Raasok.

Hun var på samling med rekruttlandslaget på Island forrige uke. Der var også Susanne Liberg Amundsen og Tina Abdulla.

– Det har vært veldig bra på samling. Det var en veldig fin gjeng, og vi fikk trent godt sammen. Veldig morsomt å få spille kamper mot Island. Litt spesielt å spille uten å ha trent så mye sammen først, men en god erfaring å ta med seg videre, sier Eli Marie Raasok.