Storhamar vant thriller mot Aker: – Stress, sier Anniken – Storhamar

Storhamar vant thriller mot Aker: – Stress, sier Anniken

(Aker -Storhamar 28-29) Storhamar kunne reise hjem fra Oslo med to poeng i bagasjen etter knepen seier mot Aker.

Storhamar åpnet kampen bra og var tidlig oppe i ledelse 5-2. Så kom Aker med i kampen. Stillingen ved pause var 13-13.

SEIER: Det ble to poeng mot Aker lørdag kveld. Her er Anniken Obaidli og Kristin Venn rett etter matchen.

I andreomgang ledet Storhamar 21-18 etter 10 minutter. Oslo-laget slo tilbake – og etter 20 minutter var stillingen 23-23.

Det ble en nervepirrende avslutning på kampen.

Ett minutt før slutt ledet Storhamar 28-27, så scoret Kristin Venn og sørget for 29-27-ledelse. Så fikk Tina Abdulla rødt kort – for å drøye tida. Få sekunder før slutt reduserte Aker til 28-29.

Anniken Obaildi ble kåret til banens beste mot Aker. I intervju med TV2 etter kampen sa Anniken dette:

– Stress. Det er mye tekniske feil, rett og slett stress. Jeg føler vi er på 90 prosent. All ære til Aker som spilte en kjempekamp. De gjorde det tøft for oss, så det ble en veldig thriller, sier Anniken, som sa dette om eget spill.

– Det er ikke helt optimalt. Litt mange bomskudd, det blir hakkete rett og slett. Men det viktigste var å ta to poeng, sier Obaidli.

I en annen kamp lørdag vant Sola 26-25 borte mot Fana. Dermed er avstanden fra Storhamar på sølvplass og ned til Sola på tredje fremdeles på to poeng. Tirsdag spiller Sola hjemme mot Vipers, mens Storhamar får besøk av Fredrikstad onsdag.

Det er halv pris på billetter – kjøp billett HER eller i appen.