Vant andreomgangen mot Vipers – tapte kampen med fem – Storhamar

Vant andreomgangen mot Vipers – tapte kampen med fem

(Storhamar – Vipers 31-36) Storhamar hang bra med mot Vipers onsdag og vant andreomgangen med ett mål.

Storhamar, med Maja Jakobsen, Ane Cecilie Høgseth og Mia Zschocke utilgjengelige i denne matchen – hadde en kjempestart på kampen og ledet 5-2 etter syv minutter. Vipers spiste seg innpå og ledet 15-9 19 minutter ut i omgangen.

Ved pause ledet sørlendingene 21-15.

Det var en jevn åpning på andreomgangen. Etter 11 minutter leder Vipers 25-21, og åtte minutter før slutt hadde Vipers-ledelsen krympet til tre mål: 30-27.

Seieren innebærer at Vipers er seriemestere. Vi gratulerer!

– Det er mer prestasjon enn resultat som teller mot Vipers. Selvfølgelig vil vi ha poeng. Det var en god kamp, så man må nesten si seg fornøyd med det, sier Guro Nestaker til TV2 etter kampen. Guro banket inn ni scoringer onsdag og ble kåret til banens beste spiller.

– Jeg synes vi gjorde en god kamp. Det var ni minutter i førsteomgang som ødela for oss der vi kastet bort ballen og hadde personlige feil som ikke hører hjemme på dette nivået. Jeg synes vi sto bedre i forsvar i andreomgang. Vi får ikke kontra så mye vi ønsker. Men det var en positiv kamp av oss, så vi er fornøyd, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen til TV2.