– Når det går litt trått, gjelder det å stå i det – Storhamar

– Når det går litt trått, gjelder det å stå i det

– Nå er det Fredrikstad – ikke noe annet er viktigere enn kun å ha fokus på dem, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen foran onsdagens hjemmekamp.

Onsdag klokken 18.00 kommer Fredrikstad til Boligpartner Arena. Med tre serierunder igjen er Storhamar på sølvplass, mens Fredrikstad er på syvendeplass.

Det er halv pris på billetter – kjøp billett HER eller i appen.

Storhamar kommer fra ettmålsseier borte mot Aker lørdag. Fredrikstad spilte 27-27 mot Larvik.

– Hvordan angriper dere denne kampen?

– Som alle andre kamper. Vi hadde vel en forholdsvis svak prestasjon totalt sett på lørdag mot Aker. Det holdt til seier. Vi er i samme båt alle sammen. Når det går litt trått, gjelder det å stå i det og klare å få ut en bedre prestasjon neste kamp. Nå er det Fredrikstad står i fokus og det er kun den kampen som gjelder for oss, sier Kenneth Gabrielsen.

SPENNING: Onsdag er det hjemmekamp mot Fredrikstad.

– Tre kamper igjen og veldig spenning om andreplassen. Hvordan oppleves det å stå midt i det nå som det drar seg til – og sentrale spillere er ute?

– Ja, seriespillet drar seg mot slutten nå. Er rimelig sikker på at det er smartest å ta en kamp av gangen. Nå er det Fredrikstad – ikke noe annet er viktigere enn å ha kun fokus på dem. Gjør vi en god prestasjon der, så er det store muligheter for at vi vinner kampen. Så får vi legge søkelyset på neste kamp. Jeg vil juge hvis jeg sier at ikke det ikke er skapt litt ekstra utfordringer. Dette er en del av gamet og dem må vi håndtere på best mulig måte. Hadde selvfølgelig vært fint og hatt alle tilgjengelig. Viktigste er å ha fokuset på de spillerne som skal og kan spille, svarer Kenneth.

– Hva synes du om Fredrikstad denne sesongen?

– Et lag som tar poeng mot de fleste lagene i serien.

Kristin (Venn) og Mia (Zschocke) klare til onsdag?

– Det håper vi.