Ettertraktet semifinale nærmer seg 1.000 solgte billetter: – Betyr utrolig mye for oss – Storhamar

Ettertraktet semifinale nærmer seg 1.000 solgte billetter: – Betyr utrolig mye for oss

Line Ellertsen (24) og Storhamar har tre kamper uten seier mot Sola denne sesongen. Det har Line et stort ønske om å gjøre noe med i tirsdagens sluttspillsemifinale.

Tirsdag er det semifinale i sluttspillet mot Sola. Det er så langt solgt nesten 1.000 billetter til oppgjøret mot laget Storhamar så langt ikke har slått denne sesongen. Det ble uavgjort og tap i serien, mens Sola også vant semifinalen i NM. Tirsdag klokken 18.15 er det duket for sesongens fjerde møte mellom lagene.

– Veldig gøy å høre at det er så mange solgte billetter. Det betyr utrolig mye for oss på banen at det er mange som heier oss frem. Så mitt budskap til alle som leser dette er: Kom på kamp, og hjelp oss med å ta ta første semifinaleseier, sier Line Ellertsen.

SPENNING I VENTE: Det har vært jevnt og spennende da Storhamar har møtt Sola tre ganger tidligere denne sesongen.

Delta i publikumsundersøkelse og vinn signert drakt

– Sola er et godt lag, med gode spillere. Når vi har møtt dem, har de vært flinke å være tålmodige, holde seg til avtaler og sikre sjanser. Vi har hatt noen kamper hvor vi har hatt ledelsen i store perioder, mens det er de som har dratt seieren i land. Vi har ofte begynt å gå ut av konseptet i perioder det skurrer, mens de har klart å holde roen. Den tendensen skal endres på tirsdag, sier Ellertsen.

– Hva blir viktig å ta med seg seg fra de to kvartfinalekampene mot Fredrikstad?

– Det blir viktig at vi tar med oss det vi har snakket og trent på den siste uka og holder oss til konseptet vårt. Det blir også viktig at vi har supporterne i hallen med oss – og tar i mot alt den gode energien de gir oss. Vi tar med gode prestasjoner og forhåpentligvis en masse selvtillit og sult på flere slike seire, sier Line.

– Hvordan er egen form?

– Formen er bra. Jeg gleder meg masse til revansj mot Sola.