Kenneth før tirsdagens sluttspill-semi: Temperaturen er høy både på banen og benken – Storhamar

Kenneth før tirsdagens sluttspill-semi: Temperaturen er høy både på banen og benken

Nå nærmer det seg! Tirsdag klokken 18.15 er det avkast i den første semifinalen i sluttspillet når Camilla Herrem og Sola kommer til Hamar.

– Vi gleder oss, dette er jo noen av de morsomste kampene vi spiller. Temperaturen er høy både på banen og benk. Jevne tette kamper nesten hver gang. Marginene er små på hvordan utfallet blir, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– En hel treningsuke uten kamper er tilbakelagt, hvordan var uka?

– Kan vel si ok pluss. Vi har uker som har vært bedre. Føler vel at vi har fått gjort det viktigste, som tilsier at vi skal gjøre en god prestasjon med det laget vi har tilgjengelig.

SEMIFINALE: Mia Zschocke, Elinore Johansson og Susanne Liberg Amundsen får besøk av Sola tirsdag.

– Hvor viktig er det å starte med seier i første semi?

– Det lønner seg alltid å vinne. Ingenting er kjørt for noen av lagene etter første kamp, det er best av tre kamper så det er viktig å tenke en kamp av gangen. Vi håper på litt ekstra hjelp fra vårt hjemmepublikum. Boligpartner på sitt beste gir oss alltid det lille ekstra som har mye å si i sånne type kamper.

– Du snakker om marginger kan du forklare litt rundt hva du mener med det?

– Det er alt fra 2-3 målvaktsredninger flere til ett av lagene som utgjør stor forskjell i disse kampene.  I tillegg kommer vi ikke utenom dommeravgjørelser. Uten noe ønske å gå i dybden på det.

Billetter til kampen finner du i appen eller på hjemmesiden!