Kenneth etter at Storhamar-spillerne kjempet til krampa nesten tok dem: – Jeg er så imponert over moralen – Storhamar

Kenneth etter at Storhamar-spillerne kjempet til krampa nesten tok dem: – Jeg er så imponert over moralen

(Sola – Storhamar 27-28) – Det dukker opp sterke verdier i gruppa, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen etter at Storhamar slo tilbake mot Sola onsdag kveld.

Vi snakket med Kenneth Gabrielsen en drøy halvtime etter kampslutt. Han er mektig imponert over det spillerne viste mot Sola. Kun seier var godt nok, ellers var sesongen over.

Les mer: Lagseier i nok en thriller mot Sola – nå blir det avgjørende kamp på hjemmebane

Storhamar har sentrale spillere som Guro Nestaker, Ane Cecilie Høgseth og Kristin Venn ute med skader. I tillegg er Maja Jakobsen gravid.

Storhamar klarte likevel å utlikne til 1-1 i kamper i sluttspillsemifinalen. Nå skal det hele avgjøres i Bolitgpartner Arena fredag 19. mai.

– Jeg er så imponert over moralen. Det dukker opp sterke verdier i gruppa. Nå har vi utlikna og har én ball til. Jeg håper vi klarer å fylle Boligpartner og få en rå atmosfære der fredag, sier Kenneth.

Den lange sesongen har tæret på. Storhamar er oppe i 50 kamper så langt. Nå gir treneren spillerne fri fra fellestreninger frem til mandag.

– Nå gyver vi på igjen mandag. Vi er helt på stålet nå. Vi må slikke alle sår, sier treneren.

Et skår i gleden onsdag kveld var at Elinore Johansson måtte ut med en kneskade i andreomgang. Hun skal til røntgenundersøkelse for å avdekke skadeomfanget.