Seriestart i kveld kl. 18.30: – Ravens har alltid vært litt tricky – Storhamar

Seriestart i kveld kl. 18.30: – Ravens har alltid vært litt tricky

Endelig er det seriepremiere. Storhamar spiller borte mot Romerike Ravens klokken 18.30 i kveld.

Anniken Obaidli hadde en kjempesesong i fjor og har imponert i oppkjøringen. Anniken er klar på at kveldens motstander ikke er av den enkle sorten.

– Ravens har alltid vært litt tricky å møte. Så det blir en spennende, men gøy kamp, tror jeg, sier Anniken.

– De har jo forsterka seg de også, så jeg ser for meg at det blir tøft som «i alle år. Det er en vanskelig bortebane, så vi må virkelig gi alt vi har for å få en god kamp og ta med seieren hjem, sier Anniken.

Storhamar har vunnet fem av fem kamper i oppkjøringen, og Anniken Obaidli mener det ser solid ut.

– Vi har fått inn gode forsterkninger. Jeg føler vi har flere rekker, og det er jo kjempebra. Jeg synes vi har hatt en sinnssykt bra oppkjøring, og jeg føler vi har fått relasjonene til å sitte veldig fort. Det er veldig gøy, og jeg føler vi hele tiden kan ta skritt, sier Anniken.

– Vi gleder oss. Endelig skal vi spille kamper og telle poeng. Det blir gøy, sier Anniken.

Nylig ble det klart at Olivia Löfqvist og Eli Marie Raasok utgjør sesongens kapteinsteam.

– Fantastisk bra. Det er to spillere som virkelig kommer til å kle den rollen godt, kommenterer Anniken.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen synes i likhet med Obaidli at det har sett bra ut i oppkjøringen:

– Hvordan er troppen ut etter en solid og god oppkjøring?   

– Jeg synes det ser fint ut. Vi har de siste dagene dratt intensitet drastisk ned. I håp om å få litt overskudd i både kropper og hoder. Vi stiller et strekt lag så det ser bra ut, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Har dere kontroll på Romerike Ravens?

– Kontroll og kontroll. Vi vet at vi møter et lag som kan stelle i stand trøbbel for de fleste lagene i serien. De har mistet noen spillere som var meget sentrale forrige sesong. Nye har kommet inn. Nordvang fra Aker er flink på mye, spesielt i ankomstfasen. Säreborn, som er ny fra Sverige, er en spiller med masser av duellkraft og virker kompromissløs i sine satsninger. Konseptet til Ravens er mye av det samme som forrige sesong. Det bra med kontinuitet både på i spillerstall og trenerteam. Jeg tror Ravens går inn i sin beste sesong.

– Hva blir viktigst på onsdag for å vinne kampen?  

– Det er seriestart det er garantert mye spenning hos alle. Jeg tror nok det viktigste er å beholde roen og ha mest fokus på eget konsept. Vi begynner på 0-0, så det dreier seg om stå solid i forsvar å hjelpe målvaktene våres inn i kampen så raskt som mulig. I tillegg er det nok smart å forvalte så mange av de 60-70 ballkontrollene på en solid og fornuftig måte, sier Kenneth.

KLARE: I kveld er det endelig seriepremiere. Romerike Ravens er motstander i Skedsmohallen.