Kenneth før toppoppgjøret mot Vipers: – I utgangspunktet skal det være rått parti – Storhamar

Kenneth før toppoppgjøret mot Vipers: – I utgangspunktet skal det være rått parti

Onsdag venter en tøff bortekamp mot Vipers. Vi må være rimelig fremme i skoa, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Bra kamp mot Fana sist, hva er det viktigste dere sitter igjen med fra den, Kenneth?

– Nok en gang bedring på en del ting vi har jobbet med mellom kampene. Relasjonene sitter bedre og bedre i alle faser.  Så vi må si oss meget godt fornøyd med to nye poeng og en solid og trygg seier, sier Kenneth Gabrielsen.

FEM STRAKE: Susanne Liberg Amundsen, Mathilde Rivas-Toft og Mathea Enger har åpnet serien med fem seire på rad.

– Vipers neste, hva er dine tanker før denne?

– Det er første kamp denne sesongen vi ikke går inn med noe favorittstempel. Vi møter laget som skal og bør vinne alt av kamper de spiller på norsk jord. Så dette blir en rå utfordring som alltid. Vi reiser til Kristiansand og spiller om to poeng i sjette serierunde. Vi har bra med kraft og energi i troppen som vi ønsker å bruke for alt det er verdt, svarer Gabrielsen.

– Det har vært noen dager med trening etter forrige seriekamp nå, hva har dere brukt mest tid på?

– Denne uken har ikke vært noe annerledes enn andre uker. Vi har gjort vårt etterarbeid etter forrige kamp samt startet forberedelsene inn mot neste. Jeg synes det vi holder på med om dagen ser fornuftig å fint ut.  

– Så det klassiske spørsmålet, har dere sjanse til å vinne kampen mot Vipers?

– Vi kan vinne de fleste kamper vi spiller, toppnivået vårt er bra. I utgangspunktet skal det være rått parti, men alt er mulig.  Vi er meget sugne på å levere en solid og god prestasjon i Aquarama, det er det vi har mest fokus på. Vi må være rimelig fremme i skoa – og ikke minst har nok tro på eget konsept og egne ferdigheter. Det blir uansett 2 x 30 minutter med knallhard jobbing, sier Gabrielsen.

Vipers har vært det suverent beste laget på kvinnesiden i Norge de siste årene. Sørlendingene, som har vunnet Champions League tre år på rad, står i likhet med Storhamar med fem strake seire før onsdagens kamp i Aquarama.

SPENT: Anniken Obaidli.

Også Anniken Obaidli forventer en tøff kamp onsdag.

– Jeg tenker at det blir en tøff kamp, Vipers er alltid tøffe å møte. Noen spillere gikk til andre klubber også har de fått inn noen nye og byttet trener, så det blir spennende å møte de, men ser for meg at det er mye av det samme som i fjor, sier Anniken, som synes Storhamar har prestert bra i serien i høst.

– Jeg er veldig fornøyd med hvor fort vi har blitt samspilte, og at konseptet har funket godt, sier Obaidli, som synes det var mye bra mot Fana sist.

– Jeg føler at spesielt forsvaret funket veldig bra, som gjorde at vi fikk løpt inn en del kontringsmål, fortsetter hun.

TV-KAMP: Vipers-Storhamar vises direkte på TV2 Sport 2 onsdag.