Anniken: – Når man ikke spiller opp mot 100 prosent, blir det fort sånn – Storhamar

Anniken: – Når man ikke spiller opp mot 100 prosent, blir det fort sånn

(Aker – Storhamar 25-28) Storhamar kunne reise hjem fra Oslo med to nye poeng i bagasjen etter sliteseier mot Aker.

Det var en rotete start på kampen. Storhamar ledet 5-4 etter ni minutter. Storhamar klarte ikke helt å feste grepet. 16 minutter ut i omgangen ledet hamarsingene 7-6.

20 minutter ut i omgangen var stillingen 8-8. Minuttet etterpå tok Aker ledelsen 9-8. Etter 25 minutter ledet Storhamar 12-10, og ved pause ledet Storhamar 14-13.

Tre minutter ut i andreomgangen var Aker i ledelsen 15-14.

12 minutter ut i omgangen ledet Storhamar 19-18. Etter 20 minutter hadde Storhamar revet til seg en tremålsledelse, 22-19. Syv minutter før slutt ledet Storhamar 24-21. Olivia Löfqvist sendte Storhamar i ledelsen 27-24 snaue to minutter før slutt.

Storhamar vant til slutt 28-25.

BANENS BESTE: Anniken Obaidli var banens beste og fikk forholdsvis greit med sjokolade i bestemannspremie.

– Jeg synes Aker pressa oss, så det ble en mye jevnere kamp enn vi hadde sett for oss. Men når man ikke spiller opp mot 100 prosent, så blir det fort sånn her, kommenterte Anniken Obaidli til TV2 etter kampen.

– Dere ledet 14-13 ved pause, hva sa Kenneth Gabrielsen i garde

– Det handler om å være til stede, være på 100 prosent, være fokusert. Jeg føler i hvert fall det er viktig å vinne på sånne dager som det her. Jeg synes også at Aker spilte en god kamp. De er gode til å presse, og vi fikk kjenne på det i dag, sier Anniken, som ble scoret til banens beste. Hun ble også kampens toppscorer med seks fulltreffere.

Søndag klokken 18.15 kommer serieleder og regjerende Champions League-mester Vipers til Boligpartner Arena.

Det er solgt mange billetter, men det er fortsatt noen igjen. Du finner billetter på hjemmesiden og i appen.

Aker – Storhamar 25-28 (13-14)