– Det er veldig fortvilende akkurat nå – Storhamar

– Det er veldig fortvilende akkurat nå

(Storhamar – Vipers 20-30) Storhamar spilte en solid kamp mot Vipers i 45 minutter. Så gikk det ikke helt på skinner.

Boligpartner Arena var nesten utsolgt. Serieleder Vipers var på besøk. Storhamar åpnet solid og ledet 7-5 etter 14 minutter. Forsvaret satt, og aller bakerst var målvakt Eli Marie Raasok i praktslag.

Storhamar leverte meget bra også fremover på banen. 18 minutter ut i omgangen var Storhamar i ledelsen 10-7. Storhamar ledet 13-12 ved pause.

Storhamar åpnet friskt etter hvilen og ledet 15-12 to minutter ut i andreomgangen. Men Vipers bet seg fast. Åtte minutter senere var stillingen 16-16, og etter halvspilt andreomgang rykket Vipers i fra. 22 minutter ut i omgangen var sørlendingene i føringen 25-19 etter en svak Storhamar-periode.

Vipers vant til slutt 30-20. Storhamar-spillerne var skuffet etter kampen. Mia Solberg Svele synes det er bittert at det glapp det siste kvarteret.

– Hva gjorde at kampen snudde til fordel for Vipers?

– Jeg føler ikke vi fikk noen flow angrepsmessig, også føler jeg vi tar med de feilene i forsvar. De fikk noen mål, og så brenner vi rett og slett altfor mange sjanser. Vi har ikke råd til det mot Vipers, og da blir resultatet som det blir. Jeg synes vi kom til sjanser, men da de la om til 5-1 der, mistet vi rytmen litt, og de fikk overtaket på kampen, svarer Mia Solberg Svele.

– Jeg synes det er kjempebittert. Det var bare noen mål de var foran en periode der, så det er veldig irriterende vi klarte ikke snu det igjen. Det er veldig fortvilende akkurat nå, sier Mia Solberg Svele.

Eli Marie Raasok ble kåret til Storhamars beste spiller. Anniken Obaidli ble Storhamars toppscorer med seks fulltreffere.