– Vi kan ikke bare ha to-tre spillere som er «on fire» – Storhamar

– Vi kan ikke bare ha to-tre spillere som er «on fire»

Billettene fyker unna til søndagens kamp mot Vipers. Lørdag morgen var det bare 161 billetter igjen.

Søndag kommer Vipers på besøk. Sørlendingene er regjerende seriemester og har vunnet Champions League tre år på rad.

– Dette blir tredje kampen mot Vipers denne sesongen. De to første har vi hatt perioder i kampene vi har klart å henge med. Totalt sett må vi bare erkjenne at vi faktisk ikke har vært i nærheten av å gi dem kamp.

De holder et ekstremt høyt nivå i alle spillets faser. Vi prøver igjen, det er snakk om å klare å være litt bedre på alt. Vi har potensiale i laget til å klare det.

Vi har spillere med nok ferdigheter til å prestere bedre enn det vi leverte i NM finalen. Men nå det er sagt. kan vi ikke bare ha to-tre spillere som er «on fire». Vi må ha et lag som ser muligheter og ikke tenker konsekvenser, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Har du tro på seier?

– Har alltid troen på seier. Men skal vi klare det, så må vi alle opp på et et bedre nivå enn de to første kampene. Det gjelder alle oss involverte. En kombinasjon av klokskap og galskap hjelper mye, svarer Kenneth.

– Er alle spilleren tilgjengelige til kamp?

– Nei dessverre, vi har litt utfordringer der. Det bruker vi ikke tid på. Vi gjør så godt vi kan med spillerne som er tilgjengelig. Det hjelper ikke å bruke krefter på det vi ikke får gjort noe med, sier Gabrielsen.

Søndag: Storhamar – Vipers kl. 18.15 i Boligpartner Arena.