Storhamar med nimålsseier over Gjerpen – Storhamar

Storhamar med nimålsseier over Gjerpen

(Storhamar – Gjerpen 32-23) Storhamar tok sesongens 20. seier i Rema 1000-ligaen onsdag kveld.

Gjerpen ledet 2-0 etter tre minutter. Seks minutter senere var stillingen 3-3. Anna Jacobsen måtte forlate banen tidlig i omgangen etter et overtråkk.

Storhamar ledet 7-5 etter 13 minutter, men det var ikke lett å riste av seg Skiens-laget som kjempet hardt.

Storhamar-målvakt Eli Marie Raasok var nok en gang i storslag og hadde syv redninger i løpet av de 14 første minuttene. Storhamar var i ledelsen 10-7 etter 21 minutter og ledet 14-11 ved pause.

Seks minutter ut i andreomgangen var Storhamar i føringen 19-14. Hjemmelaget hadde mer tempo i angrepsspillet, og da ble det mer flyt. Men Gjerpen ga seg ikke, og etter 10 minutter var det fire scoringer som skilte lagene (20-16).

Ved halvspilt andreomgang ledet Storhamar 23-17, og ti minutter før slutt var ledelsen 26-18. Storhamar vant 32-23.

Eli Marie Raasok ble kåret til Storhamars beste. Hun hadde en redningsprosent på 43.

Storhamars neste kamp er kvartfinale i European League borte mot Thüringer søndag kl. 16.00. Returoppgjøret spilles på Hamar lørdag 23. mars kl. 16.00. Billetter til kampen finner du i appen og på hjemmesiden.