– Det er viktig å huske på alt det bra vi gjorde – Storhamar

– Det er viktig å huske på alt det bra vi gjorde

Onsdag kommer Gjerpen til Boligpartner Arena.

Storhamar kommer fra tap mot serieleder Vipers. Storhamar leverte mye meget solid spill mot laget som har vunnet Champions League de tre siste årene. Storhamar ledet 10-7 18 minutter ut i førsteomgang, og hadde også en tremålsledelse (15-12) tidlig i andreomgang. Dessverre holdt det ikke hele veien. Spillerne var selvsagt skuffet etter kampen, men det er veldig mye positivt spillerne kan ta med seg videre fra matchen.

– Det er en stor og sterk enhet som har klart å riste av seg skuffelsen fra søndag. Det er viktig å huske på alt det bra vi gjorde. Resultatet ble brutalt, men noen ganger må vi se litt bak det. Det blir fort et bedre utgangspunkt til å fortsette å utvikle oss, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Onsdag er det på’n igjen. Motstander er Gjerpen.

Skiens tidligere håndballstorhet Gjerpen rykket opp igjen til Rema 1000-ligaen i fjor etter tre sesonger i 1. divisjon. Laget har gjort sine saker meget bra denne sesongen og ligger på sjetteplass.

GOD: Storhamar-målvakt Eli Marie Raasok leverte en sterk kamp mot Vipers søndag.

– Det er alltid greit å få en ny kamp tett på, vi ønsker å komme tilbake på vinnersporet. Gjerpen har prestert godt denne sesongen og vært meget flinke. Jeg er ganske sikker på at vi får se et Storhamar-lag som virkelig har lyst til å sette standarden i kampen så tidlig som mulig, sier Kenneth.

– Er alle spillerne tilgjengelig?

– Vi stiller med like mange spillere som på søndag. Så vi har fokus på det som er tilgjengelig. 

Onsdag kl. 18.00: Storhamar – Gjerpen