Ny sponsor: Hartz & Co. – Storhamar

Ny sponsor: Hartz & Co.

Vi gleder oss over at Advokatfirmaet Hartz & Co. blir ny samarbeidspartner.

– Vi fikk en hyggelig henvendelse fra klubben om det var ønskelig å bli sponsor. Vi har gjennom mange år vært sponsor i Elverum Håndball og andre utøvere i Elverum ettersom vi har vært Elverum-basert. Men nå har vi beslutta strategisk at vi skal mer inn i Hamar og Innlandet i og med at vi har nye kontorer her på Hamar. Da ble det naturlig for oss å gå inn og sponse Storhamar, sier Helge Hartz, advokat og partner i Advokatfirmaet Hartz & Co AS.

Advokatfirmaet Hartz & Co AS består av erfarne advokater som bistår både private og næringsdrivende innenfor en rekke rettsområder.   Vi har hovedkontor i Elverum. I tillegg er vi med i et kontorfellesskap på Hamar sammen med advokatene Hanne Sverdrup Dahl, advokat Anders Hoel, advokat Tore Müller Famestad, advokat Gro Enochsen og advokat Frode Aabak.

– Vi har vært sju ansatte inntil nå, men har nylig lyst ut et par nye stillinger. Tanken er at vi skal vokse sånn gradvis, noe vi har gjort. Det er et veldig ferskt firma. Det starta i 2018. Vi har veldig mye å gjøre og får stadig vekk mer å gjøre, som vi må ta til oss. Vi ønsker å fronte mer at vi driver mye med kontrakter og en del forretningsjus inn mot næringslivet. Det er derfor vi ønsker å bli med inn i nettverket som Storhamar Håndball Elite har, sier Helge Hartz, som er håndballinteressert.

– Jeg har vært på et par kamper og synes nivået er veldig bra. Jeg er jo også kjent med nivået til Elverum Håndball, og jeg synes det er gøy at det er to klubber i Innlandet som driver så bra som de gjør. Spesielt Storhamar nå da med tanke på hva som skjedde i helga. Det er er ekstremt godt, og får jo altfor lite oppmerksomhet sammenlignet med hva andre idretter lokalt får. Jeg er veldig imponert over det Storhamar driver med, sier Hartz.

Les mer om firmaet her: Hartz & Co