Årets trenerteam – Storhamar

Årets trenerteam

Kenneth Gabrielsen og Axel Stefansson ble kåret til «Årets trenerteam» i Rema 1000-ligaen.

Storhamar tok sølv i serien, sølv i sluttspillet og sølv i NM. Det største var å vinne European League etter å ha slått rumenske Gloria Bistrata i finalen. Dette er Storhamars aller første tittel.

– Hva tenker du etter å ha fått denne prisen?

– For det første så har vi hatt en vanvittig sulten og dedikert spillerstall. Der alle har akseptert rollen sin. Noen har vært meget viktig i treningsarbeidet andre har helt avgjørende roller i de tette kampene. Nå er det jo Axel og jeg som får det meste av oppmerksomheten. Men vi er et team som har prestert sammen. Vi har et helseteam med Kjersti Gundersen, Mia Rebecka Sterud og Lars Meyer som har jobbet hardt for å holde spillerne friske. Marius Fauskerud pusher på de fysiske øktene. Så har ikke minst et par som legger alt til rette for alle. Vegard Strøm og Anders Amdahl som er Nord-Europas beste team administratorer, sier Kenneth Gabrielsen.

-Har du fått denne prisen tidligere?

– Jeg har vært så heldig med å jobbe med mange flinke folk 14/15 fikk vi prisen i Glassverket med Geir Oustorp som makker. 16/17 sesongen så fikk vi prisen i Vipers med Kristine Lunde Borgersen som makker. Jeg må si det er veldig stas å få denne sammen Axel, vi har hatt en fantastisk god kjemi de årene vi har jobbet sammen. Et fint punktum etter et godt samarbeid, sier Gabrielsen.