Maja etter tapet: – Skal vise oss fra en bedre side i sluttspillet – Storhamar

Maja etter tapet: – Skal vise oss fra en bedre side i sluttspillet

(Molde – Storhamar 32-29) -Ikke den avslutningen på seriespillet som vi ønsket oss, sier Maja Jakobsen etter tremålstapet mot Molde.

Storhamar fikk ingen god åpning på kampen. Hjemmelaget ledet 10-3 etter 12 minutter. Storhamar spiste seg innpå utover i omgangen, og ved pause ledet moldenserne 17-12.

BESTEMANNSPRIS: Sofie Ege Grønlund ble kåret til Storhamars beste mot Molde.

Etter pause nærmet Storhamar seg noe og lå under 22-25 kvarteret ut i andreomgang. Fem minutter før slutt ledet Molde 30-26.

– Vi starta førsteomgangen veldig svakt. Vi slet med å score, og slapp Molde for lett til. Det var helsvart i starten. Vi ble løpt over. Det kom seg litt mot slutten av omgangen, sier Maja Jakobsen.

Hva snakket dere om i pausen?

– At det bare var å nullstille og spille vårt spill. Vi spilte oss sakte inn i kampen igjen, men klarte ikke å ta det. Litt utrolig at vi «bare» taper med tre mål når vi leverer en så dårlig kamp, kommenterer Jakobsen.

Nå blir det noen dager fri fra fellestreninger for Storhamar-spillerne. Neste uke er det flere spillere som skal på landslagssamlinger. Resten skal begynne forberedelsene til sluttspillet.

Jeg tror alle synes det skal bli godt med litt ferie nå, mest når det gjelder det mentale. Vi skal trene godt fremover og vise oss fra en bedre side i sluttspillet, sier Maja, som ikke ble med laget på flyet hjem fra Molde.

– Vi har et sommerhus i Kristiansund, og jeg skal dit noen dager. Tirsdag reiser jeg på hytta på Gamlestølen på Synnfjellet, sier Maja.

SNUBLET: Anniken Obaidli og Storhamar tapte mot Molde i siste seriekamp.

KAMPFAKTA
Molde – Storhamar 32-29 (17-12)

Storhamar: Susanne Ege Grønlund – Susanne Liberg Amundsen 1, Ane Cecilie Høgseth 2, Elinore Johansson, Maja Jakobsen 5, Sara Rønningen 2, Betina Riegelhuth 4, Emilie Hovden 4, Anniken Obaidli 4, Guro Nestaker 3, Kristin Venn 4
Toppscorer Molde: Mona Obaidli 7
Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Pål Valbjør
Utvisninger: Molde 4×2 min, Storhamar 1×2 min.